Gruppetto SYKKELSPORT 3-2014

Fra triathlon til landevei og terreng Setene som er kjent for ekstra komfort kommer nå også i landevei- og terrengmodeller. Vi kommer tilbake med en testrapport senere i høst. Pris kr. 1.299,- Cobb seter

PLUS LANDEVEI

PLUS DIRT TERRENG

Campagnolo mekanisk 2015

Super Record RS Campagnolo har ikke bare tenkt elektronisk den siste tiden. De kommer riktig nok med den nye Chorus EPS. De kommer også med nye mekaniske grupper. Den nye Record RS og Super Record RS har vært prøvd i proffeltet i hele år. Nibali, og det meste av Astana laget kjørte med RS gruppene i Tour de France.

Vi venter på en sykkel til test og kommer tilbake.

Noe av det som er forbedret skal være: -Frontveksleren får en lenger arm som gir mer bevegelse slik at bevegelsen på girhendelen når du girer fra lille skiven til den store blir kortere. På Super Record RS blir “skallet” i karbon. Giringen er forbedret og to klikk fører kjedet fra den store- til den lille ringen. Et tredje klikk er for justering. For giring fra den lille til den store er det tre klikk, og det skal ikke være behov for justering. Den nye løsnimngen skal i større grad forhindre at kjedet faller ned.

Bakveksleren fører kjedet nærmere kassetten. Mer av kjedet er da på kassetten og skal gi lenger levetid på kjede og kassett. I tillegg en forbedret giring når du kjører helt opp til 29 tenner på den innerste ringen.

Ergopower hendlene forblir de samme, men festeordningen blir mer fleksibel for bedre å tilpasse forskjellig styreformer.

Pris Super Record RS ca 16.000,-

# 3 GRUPPETTO 19

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease