Gruppetto SYKKELSPORT 3-2014

Skal du raskt fra Trondheim til Oslo uten bil eller fly kan du jo ta Dovreekspressen, men skal du være sikker på å komme raskt fram er det Ryeekspressen du skal ta.

Problemet er at du ikke kan velge denne ekspressen helt uten videre.

D et er også langt fra i god tid. Det er ikke plass til flere enn 30 på perrongen. Du kan heller ikke komme et kvarter før ekspressen går. Ni måneder før den skal rulle av gårde er det allerede 53 dedikerte passasjerer klare til avgang. Med andre ord, det er noen som blir stående igjen når ekspressen skal rulle av gårde en lørdag morgen i juni. sikkert at du kommer med, selv om du er ute Ryes ekspressgruppe er et begrep i det norske turrittmiljø. Trondheim-Oslo rekorden er riktignok for tiden på lån hos gutta i Zoncolan-laget som knuste rekorden i 2009. Å vinne kongedistansen fra Trondheim til Oslo er fortsatt den mest prestisjefulle seieren for norske sykkelklubber. En rar besettelse I fjor høst bestemte vi oss for å se hva eks- pressgutta legger ned av svette, timer - og skilsmisser‚Ķ Hva er det som driver presumptivt for- nuftige voksne mennesker til å legge det meste av andre sysler til side i ni måneder? Belønningen er verken penger eller medaljer. Ikke en gang podiedamer

Test 1 - Rullekjøring Etter god oppvarming ble det først kjørt 4 minutter med 150 watt, så jus- teres wattmotstanden opp med 30 watt hvert fjerde minutt til målingene viste at lactatoppbyggingen startet. I de forskjellige stadiene ble pulsen notert. Med den siste testen ble terskelpulsen funnet. Viktig for å trene med riktig intensitet gjennom vinteren. Test 2 - Rullekjøring En annen test var full gass på rulle én time for å måle total watt produsert. Test 2 - tredemølle O2-test med løping på tredemølle i 10 minutter med 10% stigning.

Med testing hver sjette uke har de hatt god kontroll med det fysiske.

Kaptein Christer Braathen med de siste oppmuntrende ord før starten går.

50 GRUPPETTO # 3

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease