Gruppetto SYKKELSPORT 3-2014

VUELTA A ESPAÑA 2014

DE STØRSTE OUTSIDERNE

TRE COLOMBIANSKE UTFORDRERE

NAIRO QUINTANA Årets Giro fikk en over- raskende vinner. I den kuperte Vueltaen er det også greit å kun ha 61 kg å dra på. Etter en forrykende klatreoppvisning i Giroen skal Valverde slite med å beholde

DOMENICO POZZOVIVO

Han endte på 6. plass i fjorårets Vuelta. Det mest imonerende var kanskje 3. plassen på avslutningstempoen. Ikke vanlig for en rytter som kun har 53 kg å trykke til med.

kapteinsrollen i treukersturene.

Med andreplass i fjor- årets Tour de France som 23-åring, er det ingen grunn til at han ikke kan vinne Vueltaen.

DAN MARTIN

RIGOBERTO URAN Med 2. plass i fjorårets Giro viste han at han takler lange ritt. Han har hatt en liten svakhet med å ha én litt dårlig dag i fjellene. I årets Giro hadde han riktig nok bare lands-

CARLOS BETANCUR Klatretalentet fikk sitt definitive gjennom- brudd med to etappe- seire og sammen- lagtseier i Paris-Nice. Han vant også Tour du Haut Var i år. Femteplass i fjorårets Giro viser at han tåler lange ritt. Han har skapt en del frustra- sjon blant lagledeslen ved å ikke møte opp på flyplasser som avtalt. Spennende og uforut- sigbar rytter i bakkene.

Fikke en dårligst mulig start på årets Giro på hjemmebane i Irland. 5 av rytterne på Garmin laget gikk i bakken på lagtempoen og Martin måtte bryte med brukket kragebein. Han rakk heller ikke Tour de France og har konsentrert seg om å være best mulig i årets Vuelta. Han vant det tøffe én- ukes rittet Katalonia Rundt i fjor i tillegg til Liège–Bastogne–Liège.

mannen Quintana foran seg på lista.

FABIO ARU Etter en meget uventet 3. plass i årets Giro har Aru brukt sommeren til Vueltaforberedelser. Ikke overraskende om han står på podiet.

Han er kjent for å ha en utrolig arbeidsmoral. Et problem kan være at Omega Pharma -Quick- Step ikke er det sterkeste 3-ukers laget.

Oddsen 2014

For deg som ikke har brukt hele feriebudsjettet og trenger litt spenning - her er oddsen for de forskjellige favorittene i årets Vuelta. Nairo Quintana 6/4 Chris Froome 5/2 Alberto Contador 9/2 (stiller sannsynligvis ikke)

Abonnér Vinn tur til Italia

Joaquim Rodriguez 8/1 Alejandro Valverde 20/1 Vincenzo Nibali 25/1 Rigoberto Uran 25/1 Fabio Aru 28/1 Domenico Pozzovivo 33/1

abo@gruppetto-magasin.no Telefon 406 70 601 www.gruppetto-magasin.no

Chris Horner 40/1 Dan Martin 50/1

70 GRUPPETTO # 3

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease