Gruppetto SYKKELSPORT 12-2016

NYHETER

Fuji med ny serie

Med Gran Fondo serien melder Fuji seg for fullt på i gruppen av de mange komfortsyklene som er kommet de siste to-tre årene. Rammen skal dempe støt fra underlaget bedre enn tidligere modeller. Reduksjonen i vibrasjoner skal være hele

24% i forhold til tidligere modeller. Serien ble opprinnelig lansert i 2012, men nå er rammen helt nyutviklet med VRTech systemet som er en bedre måte å legge karbonen på i forhold til demping. I tillegg kommer den nå med skivebremser.

Thule Legend GoPro

Den svenske utstyrsprodusenten Thule lanserer nå Thule Legend GoPro ryggsekk. GoPro kameraene har spesialutviklede fester for verdens sitt populære actionkamera. Sekken er utviklet for turer der filming står i fokus, enten du er ute på ski, sitter på sykkelsetet, klatrer i fjell eller padler. Sekken er i Nylon, og har et støtdempende skall som beskytter utstyret. Sekken har fester til kameraet både på toppen, og på brystet. Den har spesialrom for å frakte tre kameraer., samt lommer for minnekort, kabler etc.

Sekken har også en lomme for drikkepose, og har et avtagbart hoftefeste med lommer for smarttelefon eller annet nødvendig turutstyr.

Veiledende pris: 1.699,-

18 GRUPPETTO # 12

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease