Gruppetto SYKKELSPORT 12-2016

Norrøna Fjørå dri1 Jacket Veldig lett, pustende og vanntett jakke med sykkelpassform. Den tar liten plass i sekken, og har sykkeldetaljer. Reflekser og stramming i nakken er fine detaljer.

Vekt: 165 gr. Størrelser: S-XL Pris: 2.199,-

Fjørå equaliser lightweight T-skjorte Teknisk og lett T-skjorte for stisykling. Den er laget for å transporte bort fuktighet.

Vekt: 130 gr. Størrelser: S-XXL Pris: 749,-

Fjørå flex1 shorts Teknisk shorts som er perfekt til stisykling. Shortsen er slitesterk. Den går nedenfor knærne som gir litt ekstra beskyttelse. Den er også fasongsydd for å passe deg når du sitter på sykkelen. Den har elastiske områder bak og på innsiden av lårene. Gleder oss til å prøve den!

Vekt: 410 gr. Størrelser: S-XXL Pris: 1.399,-

EVOC Bike Travel Bag Pro black 280 l

En ny Bike Travelbag Pro som er etterfølgeren til Bike Travelbag. Den nye har alle detaljene som vi kjenner fra tidligere modeller, i tillegg til en del forbedringer. Bagen har en formstøpt bunn slik at den blir stivere, dette kombinert med et avtagbart tredje hjul gjør at du kan skyve baggen frem- for deg. Nytt er også ekstra beskytt- else rundt bremseskivene i hjulrommene og en bedre konstruk- sjon rundt hjulopphenget.

Detaljer Formstøpt bunn

Aluminiumsskinner under Avtagbart hjul i framkant Støpte beskyttelseslommer for bremseskiver Hjulrom som passer 29" Nytt håndtak foran i anodisert aluminium Volum: 280L Vekt: 8 kg Mål: 130x80x27cm Pris: 5.499,-

Veiledende pris: 2.199,-

# 12 GRUPPETTO 19

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease