Gruppetto SYKKELSPORT 12-2016

NYTT I STYRKEPRØVEN 2016

START

MÅL

De fleste inn- vendingene fra fjorårets ritt gikk på den svingete og litt uoversikt- lige avslutningen fra olavsgaard og

I tillegg vil Vallhall fremstå som en kompakt arena hvor alle tjenester leveres ved målgang. Merk at tiden stanser i Dronning Margretes vei og at man så triller til målbuen med speakertjeneste og medaljer ved Vallhall i lukket trasé. Mat, drikke, bagasje, sykkelparkering blir alt inne i Vallhall. I tillegg vil Tour of Norway for kids arrangeres på/ved grøntområdene i direkte til- knytning til arenaen. Vålerenga Kultur og Idrettspark skal bygge ny fotballarena syd for Vallhall og det blir laget ny adkomstvei for bil og sykkel fra Nord. Byggeperiode er oktober 2015 til januar 2016. Dette sikrer god adkomst inn til arenaen i juni 2016. Det blir også gratis parkering ved målområdet.

Nytt målområde og avslutning

inn til Ekeberg. Vi har hørt på innvendingene og derfor flyttet de siste to milene av løypa og målområdet. Den går nå på E6/Østre Aker vei ned til Økern. Der sykler man den nye tunellen på Økern og inn Dronning Margarets vei noen få hundre meter forbi Økern.

Ny rute fra Olavsgaard (de siste 20 km) Ruten til fra Olavsgaard til mål på Vallhall (Valle Hovin) ligner mer på den som har vært de siste årene, bortsett fra i fjor. Den er lik til du kommer til Økern hvor man i stedet for å svinge opp til høyre opp til mål på Løren, fortsetter man gjennom den nye tunellen noen hundre meter og svinger bort mot Valle Hovin. Det er en langt enklere og mindre krevende avslutning enn fjorårets på Ekeberg.

OLAVSGAARD

ØSTRE AKER VEI

TIDLIGERE AVSL. LØREN

Fra hjertet av Gudbrands- dalen vil vi i 2016 arrangere halve Styrkeprøven. 275 km fra Peer Gynts rike til Oslo blir en flott opplevelse. Ny start fra Kvam

MÅL VALHALL

76 GRUPPETTO # 12

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease