Gruppetto SYKKELSPORT 13-2016

Airshot tubeless inflator Smart om du kjører slangeløst Airshot Tubeless Inflator kan være løsningen på et problem du ofte møter på når du skal montere slangeløse dekk på sykkelen. Det er ofte vanskelig å få pumpet nok luft rasktnok inn i dekket slik at det "popper" ut i felgkanten og tetter. Det smarte med Airshot Tubeless Inflator er at den pumpes opp med en vanlig gulvpumpe etter bruk til et trykk på opptil 160psi. Du kobler du den på ventilen til hjulet som du gjør med en vanlig pumpe, og åpner luftventilen på flasken. Den slipper luften så kjapt ut at dekker spretter ut mot felgen og tetter.

Nyheter fra USWE

Uswe Patriot Patriot serien er drikkesekker som er godt balanserte og sekker hvor passform og praktiske løsninger har stått i fokus. Patriot serien finnes i 2 utgaver, Patriot 9 med 6 liter lastevolum + 3 liter drikketank eller PATRIOT 15BP med ryggbeskytt- else og 12 liter + 3 liter drikketank.

Volum 9 liter Pris: 1.249,-

Vekt: 620 gr. Maks trykk: 160psi Volum 1,15 liter Pris: 749,-

Uswe Airborne 2 Denne serien er i større grad

bygget for høy hastighet. Med 4- punkts NDMT ™ sele holder sekken seg på plass. Vekten er kun 290 på den minste modellen, Airborne 2 (også i junior modell). Den kommer i flere størrelser, Airborne 3 med 1 liter lastevolum og 2 liter drikke (også junior modell). Airborne 9 som har 6 liter lastevolum og 3 liter drikke, Airborne 15 har 12 liter lastevolum og 3 liter drikketank. Alle USWE sekker har enkel jus- tering til alle personstørrelser, og har den unike No Dancing Monkey teknologien (NDMT ™) som gir deg

en sekk som sitter perfekt. Sekkene passer også bra til skituren.

Volum 2 liter Pris: 799,-

# 13 GRUPPETTO 19

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease