Gruppetto SYKKELSPORT 24-2018

NYE PRODUKTER

Eddy Merckx Liege 75 Molteni

Liège-Bastogne-Liège er den eldste endagsklas- sikerne. Rittet kalles derfor ofte La Doyenne , som betyr "den eldste". Den første utgaven dateres helt tilbake til 1892 og også da kjørte rytterne de legendariske åsene i La Redoute, The Stockeu og Côte de Wanne. I 1975 tok Eddy Merckx sin siste seier og sykkelen er en hyllest til rittet.

Ramme: Columbius Zona stål. Gruppe: Campagnolo Potenza Vekt: 8,85 kg Pris: ca 32.000,-

Speedplay Zero Aero Nå har Speedplay etter mange år med den klassiske Zero pedalen kommet med denne nye modellen. Den er utviklet med tanke på aerodynamikk. De mer den gir en fordel på opptil 33 sekunder under en times sykling i forhold til Look og Shimano pedaler. Forskjellen er at på denne modellen kan du kun klikke deg inn på den ene siden. På grunn av den aerodynamiske fordelen sikter Speedplay seg inn på det voksende triathlon og tempomarkedet. En annen fin ting er at nå kommer alle Speedplay Zero pedaler med den nye ”cleaten” (klossen under skoen), som har en ytterkant av gummi. Dette gjør det langt bedre å gå med skoene.

Vekt stål: 210 gram (2 pedaler) Pris stålaksel: ca 1.950,-

Vekt titan: 158 gram (2 pedaler) Pris titanaksel: ca 3.200,-

3T Exploro Flatmount 3T Exploro kommer med ny versjon av sin gravel sykkel. Den første ut- gaven kom i 2016. Det er gaffelen som har fått de største justeringene.

Sykkelen er tilgjengelig i TEAM utgave (rød logo) og LTD (lettere ramme, med matt svart lakk). De har også kommet med et nytt ”gravelstyre” Superghiaia.

22 GRUPPETTO # 24

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease