Gruppetto SYKKELSPORT 24-2018

NYE PRODUKTER

Santa Cruz Blur Den nye XC sykkelen fra Santa Cruz, Blur har fått mye skryt av XC ryttere for å være rask og lett. Vi kommer tilbake med test i neste utgave.

Ramme: Karbon Den kommer i seks forskjellig utstyrsvarianter.

Pris fra 36.500,- til 79.500,-

Campagnolo Bora WTO Det er 20 år siden Bora hjulene så dagens lys, og er det mestvinnende hjulet på markedet. De har brukt mye tid i vindtunnel under utviklingen av denne nye modellen. (det er ikke en erstatning for de eksisterende Bora modellene). Det er to utgaver, 77 mm felghøyde som kun kommer i forhjul versjon. Det er bergnet for triathlon og tempobruk. Den andre versjonen som er 60 mm kommer som et ordinært hjulsett. begge har kjeramiske lagre.

påvirkning fra sidevinder fra forskjellige vinkler. Både for å være så effetive sommulig, i tillegg til å være stabile når vindkastene kommer. For å oppnå vindfordelen er ikke eikene flate, men diamantformet som er bedre når det gjelder vind fra forskjellige vinkler. De nye lagrene er også litt konkave (Smalere på midten) som også reduserer vindmotstanden. De kommer i første omgang som klinchere, og tubeless. Innvendig bredde er 19 mm for at de skal passe bra til både 25 og 28 mm dekk.

Bora 77 forhjul veier 745 gram Bora 66 hjulsett veier 1.540 gram Priser ikke fastsatt.

Under utviklingen har de lagt mye vekt på aerodynamikk, som normalt er med høyprofilhjul. Det spesielle er at de har jobbet vel så mye med

24 GRUPPETTO # 24

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease