JULBLADET 2018

GODA SAKER

Vinnaren! Träigt yttre håller formen för prisbelönad Malmöchoklad

...och några fler

D et är inte utsidan utan insidan som räknas sägs det. Här får du både och. Denna smakfulla gåva är en perfekt blandning av fin ekologisk choklad, nougat, marsipan och tryfflar. Snyggt förpackat i en trevlig trälåda är det den perfekta julgåvan. Chokladen kommer från pris- belönta Malmö chokladfabrik och deras flaggskepsserie ”Tegel”. När jag gör praliner eller någon dessert i choklad använder jag helst Malmö Chokladfabriks choklad - den är ren, ekologisk, rättvist handlad och innehåller inga konstigheter. Och så smakar den som bra choklad ska, dvs gudomligt gott!” , säger Joel Lindqvist, Dessertmästarna 2014.

Den tomteröda presentboxen finns i år i storleken 2 kg. Geis- ha, Dumle och Rollokola samt många nya spännande sma- kupplevelser erbjuds Perfekt som en väl tilltagen gåva till en kund eller samarbetspartner.

Vår klassiker Jamaica i julversion är ett säkert kort. Fylld med här- lig frukt och mängder av ljuvlig choklad, marsipan och tryfflar gläder Jamaicakorgen alla mot- tagare. Finns i storlekarna 4, 6 och 8 kg.

Stjärnkorgen! Visa dina kun- der hur mycket de betyder! En symfoni av konfektyr och noga utvald frukt har givit namn till denna korg med stjärnstatus. Finns i storlekarna 3, 6,5 och 13 kg.

Pris: 309 kr

Pris: 325 kr, 455 kr och 575 kr Pris: 285 kr, 515 kr och 865 kr

Pris: 225 kr

Made with FlippingBook HTML5