2016 C2G Product Catalogue - Dutch.pdf

INHOUDSOPGAVE

DATA-/NETWERKOPLOSSINGEN IT- en netwerktoepassingen vragen om superieure connectiviteitsoplossingen. C2G heeft de producten en diensten om vrijwel elke behoefte aan connectiviteit te ondersteunen, van single-mode en multimode vezelpatchkabels tot Cat5e/Cat6-kabels en apparaten.

pagina

01

AUDIO-/VIDEO-OPLOSSINGEN C2G begrijpt de brede behoeften van de audio-/videomarkt. Audio-/video-oplossingen van C2G bestaan uit een breed aanbod van nauwkeurig geproduceerde kabels en krachtige, maar eenvoudig te gebruiken actieve apparaten.

pagina

17

OPLOSSINGEN VOOR PC EN MOBIEL C2G heeft de juiste accessoires om vrijwel elke computerapplicatie te verbeteren. We bieden een grote reeks kabels, signaalversterkers en selectors van USB- kabels, adapters en hubs—tot firewire, parallelle en seriële kabels.

pagina

43

STROOMOPLOSSINGEN De stroomkabels van C2G maken uw werkomgeving flexibeler en efficiënter. Onze stroomkabels zijn ontworpen om te werken met de meeste desktop-pc’s, laptops, monitors, scanners en printers, alsmede PDU’s, PSU’s, spelconsoles en audio-/video-apparatuur.

pagina

65

OPLOSSINGEN OP MAAT C2G stemt de connectiviteit af op uw behoeften. Of u nu een eenvoudige kabel uit onze voorraad nodig hebt of een meer complexe maatwerkoplossing; C2G heeft de productie-ervaring waarop u kunt rekenen.

pagina

75

www.c2g.com | 0800 328 2916 (VK) | +44 (0)1952 677300 (EMEA)

2

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online