DK Kernevirksomhed

VERTIKALE VINDMØLLER I FLERE STØRRELSER Vindmøller er en del af vores strategi for at gennemtrænge ethvert marked hvor RE er et krav fra regeringen eller en interesse for lokal befolkningen. Ved at skabe et marked for mindre og mellem vindmøller kiler vi os ind imellem Vestas, Siemens ect og meget små Kina vindmøller. Samtidig kan vores små vindmøller benyttes til telekomminikation, relæ stationer og olie platforme. Et nice marked der er overset og vil vinde frem i de næste par år. De verticale vindmøller kan meget enkelt sættes i serier til en vindfarm på mw størrelse og sender den udviklede strøm til storage.

Kan også benyttes til vores EV Charger.

En af de helt store fordele i dette anlæg er at man får Carbon Credits udbetalt.

Frame photo created by evening_tao - www.freepik.com

STÅENDE ALENE HYDRO Hydro anlæg af denne slags kan give power 24/7 direkte til Grid eller til storage, det er designet som IPP eller PPA anlæg men kan meget nemt benyttes til andre formål som bla hotel drift, tankstation drift incl EV Charger.

Fordelen er at man kan designe sig frem til ethvert estimeret forbrug både til industri og til salg af energi.

Systemet kan optimeres til storage og direkte brug på samme tid, på den måde anvendes Surplus princippet som et PEAK på op til 30% i 4 timer per dag.

En af de helt store fordele i dette anlæg er at man får Carbon Credits udbetalt.

Flower photo created by jcomp - www.freepik.com

OPBEVARING I vores system er der 3 slags storage:

1. Den første er Lithium Ion som kan bygges op efter kundens ønske. Det kan kontrolleres af en Smart Phone eller en PC. Nemt enkelt og overskueligt. 2. Den anden form for storage er Redox Flow, RF er en kemisk opsætning af storage der kan oplades op til 20.000 gange og er så miljøvenligt at den enkelt kan gå retur til naturen, modsat Lithium Ion der kun kan oplades ca 700 - 900 gange og aldrig kan gå retur til naturen. RF er et dyrt system i mindre scale men ved stor drift er det billigt at sætte op og billigere at servicere. Det kan benyttes i hvilken som helst størrelse. Det er opsætningen der bestemmer Volt - Amp og dermed KW. 3. Comprimeret luft, Denne løsning er billig at sætte op, men kræver plads, tilgengæld er den 100% CO2 fri og vil aldrig forurene noget som helst. Comprimeret luft kan benyttes mere end 1 gang og er derfor meget anvendelig for opbevaring af Surplus samt kan benyttes ved PEAK Time. Samtidig kan systemet benyttes som backup for bla Solar farm hvis de er indberegnet i grid flow. Ingen tvivl om dette system kan ændre brug af storage, det er en holdnings ændring der skal til omkring nye IPP og PPA aftaler skal være med storage. På denne måde kommer man Surplus til livs og sænker øjeblikkelig CO2 niveauet.

Metal photo created by rawpixel.com - www.freepik.com

OMVENDT OSMOSE Dette er et meget langsigtet projekt, som umiddelbart ikke giver nogen mening da hvor vi bor vi har massere af vand. Men dette projekt er lavet som et sæt op og sælg projekt. Hele verden mener det er forfærdeligt at der er mangel på mad, vand og en positiv infrastruktur pga netop hungersnød mm. Derfor er dette et projekt som umiddelbart vil åbne øjne på samtlige personer i Verden. Et container projekt med en vindmølle på taget.

Hydrophonic anlæg kan nemt opsættes og benytte disse systemer

1ÂUVDOWIUDVNLOOHVIUDYDQGHWNDQGHWEHQ\WWHVWLOSUHVHUYHULQJDINRPPHQGHÞVNRJNÕGVDPWVÃOJHV og skabe en industri, da saltet vil forurene hvis det kommer retur til havet indenfor en linie af 1,7 kilometer. Ved at opsætte containere med eget energi center kan man ved hjælpe af plast rulle system pumpe vandet ind i landet. Når man vil lave en afstikling kobler man sig på posen, enkelt og poser vil følge terrænet. ( yep den vil blive skåret op mm )

Ved at sikre vand, sikrer man afgrøder, mad, bedre hygiejne og dermed en mulighed for fremtiden i landet.

Samtidig gør det at hvis der er arbejde nok i deres eget land vil de ikke søge imod Europa.

Dette projekt når en er opstillet kan MEGET nemt få støtte fra UNICEF Mm og da FN allerede er i mange Afrikanske lande for at sikre ro kan dette være endnu en opgange at lade FN sikre vandet ind i landet.

Som sagt, dette er en løsning hvor rige folk kan købe sig ind i projektet og dermed støtte.

Dette system kan få Carbon Credits, og heri er det faktiske skjulte indtægt.

Produkt

D eadline

S tatus

M anglende

Drone

01 aug

65%

Alle dele udført, model udført kræver programmerer Brug for bedre gear, da det vil skabe problemer Design har, men har brug for tid Brug for instal varmeapparat, varmelegeme er her

Solar tracker lille

15 juli

85%

Solar tracker stor

Årets slutning

0%

Popcorn

01 june

95%

Kloakfælder Rengør halm

Færdig 01 sep

100%

75%

Brug for nyt design, jetudvikling og kedeludvikling allerede

Bestik

01 sep

50%

Brug for mere varme til pastaen, forme ect alt der Ved at samle skredderen, mens vi taler, skal der skabes skimmel og varme Dyb læring, ansigt og stemme rec er færdig

Genanvend plast

15 juli

25%

Intelligent gade lys

Årets slutning

50%

Vandbehandling overfladevand

Færdig

100%

Hydrophonic

Færdig

100%

Vandbehandling saltvand

EÅrets slutning

10%

Design til container er udført, teoretisk opsætning er udført, har brug for en ingeniør med færdigheder inden for hydraulik. Test et par gange, men følg ikke med for at få dem til masseproduktion. Hvidgræs udføres og fungerer i stor skala.

Spirulina/wheetgrass

Årets slutning

10%

Gokart 30 kw

15 june

90%

Alle dele har behov for at samle hr. Victor

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9

www.elquator.com

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online