Budapest - Szentendre kirándulóhajó

BUDAPEST - SZENTENDRE KIRÁNDULÓHAJÓ

HAJÓBÉRLÉS HAJÓBÉRLÉS, MINDEN ESEMÉNY SIKERÉNEK ALAPJA MÁJUS 1 – NOVEMBER 1.

BUDAPEST-SZENTENDRE

Listaár 240 000 Ft + ÁFA 125 000 Ft + ÁFA 170 000 Ft + ÁFA 320 000 Ft + ÁFA

VISEGRÁDI HAJÓBÉRLÉS DÍJTÉTELEK - 2021 Visegrád – Esztergom – Visegrád Visegrád – Vác – Visegrád

BUDAPEST, Vigadó tér Szentendre, Belváros

10:00 11:30

18:10 17:00

Visegrád – Szentendre – Visegrád Visegrád – Budapest – Visegrád

Közlekedik: 05.01-09.26., - PÉNTEK - SZOMBAT - VASÁRNAP 05.24., - HÉTFŐ (Pünkösd).

Óradíj Visegrádon (május 1 - szeptember 30. között) Állásidő óradíja (május 1 - szeptember 30. között)

60 000 Ft + ÁFA 30 000 Ft + ÁFA

A charterdíjak a 27% ÁFÁ -t nem tartalmazzák! Egyéb célállomások esetén az ár egyedi kalkulációval kerül megállapításra. Idegen kikötők igénybevétele esetén külön tételként merül fel kikötési díj és kikötői illeték. Az árak minden esetben az oda-vissza útra vonatkoznak. Az árak tartalmaznak 2 óra díjmentes várakozást , illetve +2 x 0,5 órát a ki- és beszállításra. Minden további várakozásért megkezdett óránként május 1 - szeptember 30. között 30.000,- Ft + ÁFA díjat számolunk fel.

Cégünk egyik fő tevékenysége, a személyszállításmellett, ahajóbérlés és a hajós rendezvényszervezés. Bérelhető hajóink széles választéka teszi lehetővé számunkra, hogy a legkülönbözőbb eseményekhez és útvonalakhoz a megfelelő hajótípust ajánljuk megrendelőinknek. Flottánkban megtalálhatók kiránduló - és szárnyashajók , illetve közepes és nagy rendezvényhajók is. Rendezvényhajóink különleges helyszínt nyújtanak, legyen szó akár magán- vagy céges rendezvényekről, hiszen az adott esemény alatt az utasok egy másik perspektívából, a Dunán ringatózva ismerhetik meg Budapestet vagy a különleges vonzerejű, festői Dunakanyart . Közepes-, illetve nagyméretű rendezvényhajóink alkalmasak 20- 50 fős meghittebb családi összejövetelek, 50-250 fős fogadások, esküvők, leány- és legénybúcsúk lebonyolításához. Óvodai, iskolai csoportok és táborszervezők számára is tudunk kirándulási lehetőséget biztosítani, akár valamelyik menetrendi járatunkon utazva, akár egy teljes hajónkat kibérelve egyedi útvonalon. Az idei évben bővítettük kínálatunkat, így a hagyományos charter- és rendezvényhajó bérlés mellett, új helyszínt biztosítunk Visegrádon : álló rendezvényközpontunk , a 200 fő befogadóképességű DUNA EVENT látványos helyszín lehet esküvőknek, lakodalmaknak, családi ünnepségeknek, banketteknek, illetve céges összejöveteleknek, partnertalálkozóknak, csapatépítő tréningeknek, termékbemutatóknak, divatbemutatóknak, könyvbemutatóknak, kulturális rendezvényeknek. A kellemes hangulatot a tágas belső terek és a nyitott terasz biztosítja. Hajóinkról és a DUNA EVENT-ről képeket és részletes leírást megtekinthetnek honlapunkon: www.mahartpassnave.hu Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk hívását a +36-1-484-40-13 -as telefonszámon vagy kérjen ajánlatot az ertekesites@mahartpassnave.hu e-mail címen.

Kerékpárjegy: előzetes foglalás esetén, korlátozott számban, a felnőtt jegyár 50%-a. Járatainkon SZÉP Kártyát elfogadunk. (Mindhárom zseb)

Jegyár (Ft/fő)

Budapest Szentendre

- 3 820

2 540 -

Jelmagyarázat: EGYÚTI / RETÚR

• A hajón büfé üzemel. • Állatok nem tartózkodhatnak a fedélzeten. • Az ülőhelyek elfoglalása a beszállás sorrendjében történik. • A hajón tilos a dohányzás! • Webshop 5% kedvezmény. • Javasoljuk az elővételben történő jegyvásárlást. 2021 évre érvényes, KÉK színű KAJLA útlevéllel rendelkező diákok , a nyári iskolai szünetben - 2021.06.16-08.31. között ingyenesen utazhatnak a Budapest-Szentendre között közlekedő kirándulóhajó járaton, valamint a Dunakanyari Körjáratainkon. Az őket kísérők a menetrendben meghirdetett kedvezményekre jogosultak jegyvásárláskor.

Page 1

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online