VAB-Magazine juli-augustus 2020

SPECIAAL AANBOD VOOR DE LEZERS VAN VAB MAGAZINE

Buitengewoon lekkere ‘Barolo Bambino’ Voor een fractie van de prijs van een ‘echte’ Barolo

€ 14,99 Nu slechts € 7,99 per fles

Liefhebbers van Italiaanse klassewijn opgelet! Laat u verleiden door de Barbino, een buitengewoon lekkere Italiaan met dezelfde kwaliteit als een ‘echte’ Barolo.

Barolo Bambino Onlangs ontdekten we deze wijn tijdens een proefronde langs de vaten in de kelder van een vooraanstaand Barolo-producent. Het viel ons op dat deze ‘Barolo’ veel vriendelijker en milder smaakte dan de nukkige serie jonge Barolo’s die we net van het vat geproefd hadden. “Hoe kan het dat deze wijn nu al zo lekker smaakt?” vroegen we aan onze gastheer. “Haha” lachte de keldermeester , “goed geproefd. Dit is onze Barbino, afgeleid van ‘Barolo Bambino’. Óók gemaakt van 100% Nebbiolo in de D.O.C. Langhe maar mag geen Barolo heten, want de wijn is deels afkomstig van jonge Barolo-stokken en deels van 30 jaar oude Nebbiolo-stokken. Hij is meteen lekker drinkbaar en volledig in de geliefde Barolo-truffelstijl, maar kost slechts een fractie van de ‘echte’ Barolo’s!”

Jouw voordelen • € 7,99 per fles i.p.v. € 14,99 (€ 47,94 per doos) • Bij aankoop van 2 dozen is de levering gratis • 100% Proefgarantie: niet tevreden, geld terug!

Condities: zie website. Artikelnr. 618718 Ons vakmanschap drink je met verstand

Bestel online via www.wijnbeurs.be/vab of telefonisch op 016 98 01 08 of via de antwoordkaart op pagina 3.

Made with FlippingBook - Online catalogs