VAB-Magazine juli-augustus 2020

VAB-BANDEN Zelf op de montagebrug rijden

De lialen van VAB-Banden werken enkel op af- spraak. Om het contact met het interieur van jouw wagen te beperken, vragen we je om bij voorkeur zelf op de montagebrug te rijden. Doe je dat liever niet, dan wordt het interieur eerst ontsmet, waarna een medewerker de auto op de brug rijdt. Nadien worden de contactoppervlakken en sleutels op- nieuw ontsmet, zodat je met een veilig voertuig kunt vertrekken. Klanten kunnen buiten wachten of in de wachtruimte waar de stoelen op 1,5 meter van elkaar geplaatst zijn.

VAB-ALARMCENTRALE Thuiswerken blijft de norm

Bel je met pech naar VAB, dan krijg je onze medewer- kers van de alarmcentrale aan de lijn. Zij werken sinds de lockdown grotendeels thuis. Ook Gracy ruilde haar vertrouwde bureau in voor een plekje in haar living. “Al 31 jaar lang vertrek ik dagelijks goedgezind naar VAB, maar nu moet ik plots thuisblijven. Van daaruit behan - del ik de oproepen van mensen met pech en vertel ik hen met welke maatregelen ze rekening moeten houden wan- neer de wegenwachter aankomt. Thuiswerken was een aanpassing, maar alles is vlot blijven lopen. We zijn een hecht team, dus ik mis mijn collega’s ondertussen heel erg. We sturen elkaar kaartjes en toen de bubbels groter werden, ben ik met collega’s uit de buurt gaan wande- len om bij te praten. Thuis is het redelijk rustig, op een miauwende kat na. Ik doe mijn gouden hoed af voor wie kleine kinderen heeft en ondertussen moet thuiswerken. Mijn dochter doet al hogere studies, dus op dat vlak loopt alles hier vlot.”

VAB-TWEEDEHANDSWAGENS Eerst even aanmelden

Wie een tweedehandswagen wil kopen, kan het aan- bod op voorhand bekijken op vab.be/tweedehandswa- gens . Bezoek je de showroom van VAB-Tweedehands- wagens, dan vragen we om je eerst aan te melden, zodat je geholpen kunt worden door een medewerker. De showroom is groot genoeg om voortdurend 1,5 me- ter afstand te bewaren. Alle wagens zijn ontsmet en afgesloten. Interesse in een bepaald model? Dan ope- nen onze medewerkers de wagen en wordt die nadien opnieuw ontsmet voor een volgende klant.

41

JULI-AUGUSTUS 2020 RIJDEN

Made with FlippingBook - Online catalogs