VAB-Magazine juli-augustus 2020

Als VAB-lid proɲteer je het hele jaar door van interessante promoties en leuke aanbiedingen. Een weekendje weg, een onvergetelijke reis, maar ook kortingen op producten van VAB en zijn partners. Ontdek hier een greep uit het aanbod van tijdelijke en permanente voordelen of surf naar vabclub.be voor een volledig overzicht.

EXCLUSIEF AANBOD

VOORDELEN IN DE KIJKER

BESPAAR TOT € 58 PER 1000 LITER

Nu voordelig mazout kopen, straks genieten van heerlijke warmte

Wil je tijdens de koude wintermaanden gezellige warmte in huis? Bestel dan deze zomer je mazout en ontvang een mooie korting!

Dit zijn je voordelen als je voor 1 oktober bestelt  Je koopt brandstof van hoge kwaliteit.

 Met HIQ Mazout verbruik je aanzienlijk minder, wat goed is voor het milieu.  Je bespaart tot 58 euro per 1000 liter op de ociële Q8 HIQ Mazoutprijs.  Je bespaart tot 52 euro per 1000 liter op de ociële prijs van klassieke stookolie.  Je plant de levering wanneer jij dat wenst.  Je vermijdt lange wachijden.  Je geniet van een aangenaam warme winter vol sfeer en gezelligheid!

TIP: Een overzicht van de postcodes waar de korting geldig is, vind je via de link op vabclub.be, onder ‘Permanente voordelen’.

Meer weten of meteen bestellen? Check vabclub.be of 03/253 62 22

Zin in een vakantie aan onze eigen kust? Wat dacht je van een penthouse in de ‘Koningin der Badsteden’, met maar liefst 5 slaapkamers, 4 badkamers én zeezicht. Op de website logerenmetzeezicht.be check je de beschikbaarheden en reserveer je jouw verblijf. Goed om weten: In je huurprijs is een uitgebreid ontbijt t.w.v. € 25 p.p. inbegrepen. Er is gratis water beschikbaar; wijn en cava zijn verkrijgbaar tegen democratische prijzen. Tot september 2020 kan je gebruikmaken van een privé strandcabine en strandlakens. Jouw luxe penthouse in Oostende

5% KORTING

Gebruik de code ‘VAB’ en krijg 5% korting!

(Te gebruiken tot eind december 2020, geldig voor boekingen tot eind juni 2021.)

Made with FlippingBook - Online catalogs