VAB-Magazine juli-augustus 2020

Colofon

VAB-Magazine Pastoor Coplaan 100 2070 Zwijndrecht redactie@vab.be vab.be | vabmagazine.be

Hoofdredacteur Jan Creten

Adjunct-hoofdredacteur Ellen Van Damme

Eindredactie Sofie Roth

Redactie Stijn Smets

4 — 10 Vlamingen plannen deze zomer een vakantie of uitstapjes in eigen land. 42% overweegt een bezoek aan Wallonië 37% kiest voor de kust

Vormgeving Larisa Van Houtven

Grafisch concept Stapel Magazinemakers

Coverbeeld Shu מּ erstock

Verantwoordelijke uitgever Geert Markey, Gedelegeerd bestuurder VAB

Adverteren in VAB-Magazine?

VAB-Media 03/253.60.80 | media@vab.be

Sales Manager Gwendy Van Cauter

Brand Advisor Tom Goossens

Brand Coordinator Anouk Bellefroid

Zorgeloos zomeren VAB is er voor je van

Bangkoksijde tot Vietnamur Meer dan ooit zullen we deze zomer ons eigen land (her)ontdekken. Vakantie aan zee, een weekendje naar Wallonië, dat lang uitgestelde bezoekje aan vrienden in het Pajottenland. Waar je ook gaat – van Alicantwerpen tot Lissabonheiden of Frank- rijkevorsel tot Dinantillen – overal zorgt VAB er- voor dat je mobiel blijft. Platte batterij voor de deur of een lekke band tijdens je daguitstap? Onze we- genwachters en pechverhelpers zorgen ervoor dat je in alle veiligheid weer de weg op kunt met je auto, ets of motor. Kies de formule die bij je past op vab.be/pechbijstand. Win een mooie prijs! Hou vanaf 1 juli alvast vab.be in de gaten, want we lanceren een leuke zomerwedstrijd waarmee je een fantastische prijs kunt winnen.

Overname uit de inhoud is slechts toegestaan na schriﬞelijk akkoord. De redactie en de uitgever zijn niet verantwoordelijk voor de in advertenties opgenomen teksten. Op redactionele pagina’s vermelde teksten zijn bedoeld als praktische informatie en hebben geen publicitaire bedoeling.

De volgende editie van VAB-Magazine verschijnt op 28 augustus 2020.

Nederland is de populairste bestemming voor wie van plan is om vakantie te vieren in de buurlanden. Frankrijk staat op , Duitsland op .

Bron: online VAB-enquête bij

 Vlamingen

56

VAB MAGAZINE

Made with FlippingBook - Online catalogs