TFH Inspiration Sinnesstimulering Äldreomsorg

DRÖMMER NI OM ETT SINNESRUM?

Vi har designat och installerat Multisensoriska Sinnesrum runt om i världen i över 25 år. Vi har egen tillverkning och produktutveckling och kan enkelt skapa unika miljöer tillsammans med er. Vi älskar att skapa rum som är anpassade just efter era behov och förutsättningar. Vi gillar olika! Vi lyssnar på er.... I vår kostnadsfria rådgivning ingår samtal kring varför just ni vill ha ett sinnesrum, beskrivning av behov för målgrupp, ekonomiska ramar - utifrån detta samtal presenterar vi en plan för er hur vi kan göra er dröm om ett sinnesrum verklig. Ni får ett förslag på rummets utformning innehållande ritning, offert, och säkert en del som ni inte har tänkt på, men som får ert rum att bli en uppskattad investering i många år framöver!

Får ni ändrade förutsättningar eller tänker helt om - oroa er inte! Vi är med er tills att ni känner er nöjda och trygga med förslaget och dess upplägg.

Utbildning är lika viktigt som inredningen i Sinnesrummet....

Att ha tillgång till ett sinnesrum är fantastiskt! Dock vet vi att om du inte känner dig trygg med hur du skall använda rummets alla möjligheter riskerar ni att inte få ut rummets fulla potential och att deltagare ej trivs i rummet. Vi anpassar våra utbildningar utifrån era behov och hur era rum är uppbyggda. Utbildning sker på plats eller digitalt.

Tag steget och börja prata om era planer med oss Eva Söderbaum ~ eva@tfhsensory.se ~ 0340-777160 eller 0720-712905

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online