Stanley/Stella - Sustainability Report 2022 - NL

Bij Stanley/Stella zijn de mens en duurzaamheid twee van de vier kernwaarden (naast uitmuntendheid en innovatie) die het kompas zijn op onze reis. In al onze activiteiten en in onze hele organisatie streven we er actief naar om werkomgevingen te creëren die positief aanvoelen en mogelijkheden bieden, en waar aandacht voor mensen, onze planeet en de samenleving geïntegreerd is in de dagelijkse beslissingen en handelingen. We hebben verschillende teams voor duurzaamheid op onze locaties: Onze mensen ondersteunen duurzaamheid

In ons hoofdkantoor in Brussel werkt een team van vier mensen aan ons duurzaamheidsbeleid op lange termijn en aan acties op korte termijn. Dit kernteam zorgt ervoor dat duurzaamheid is ingebed in alle functies en op elk niveau van het bedrijf. In Dhaka hebben we een team van drie mensen die onze partnerfabrieken dagelijks op de voet volgen en met hen contact onderhouden. Onlangs hebben we nieuwe kantoren geopend in Dhaka, die qua duurzame materialen en energie-efficiëntie dezelfde principes zullen volgen als ons hoofdkantoor in Brussel.

In Peking zorgt onze operations manager voor China voor het naleven van de duurzaamheidsverplichtingen voor onze lokale leverancier.

In India hebben we een katoenspecialist die toezicht houdt op de lokale activiteiten.

8

Made with FlippingBook flipbook maker