Deelnemersbrochure Holland Pharma Informatiebeurs 2018

EXPOSANTEN LANGS HET VOETBALVELD

AFMETING MARKTKRAAM 210 x 100 cm

Marktkraam Exposanten staan met een marktkraam langs het voetbalveld. De kraam is 210 x 100 cm en is inclusief een wit tafelkleed. U kunt de marktkraam naar eigen wens inrichten en aankleden. Zorg zelf voor voldoende (bevestigings)materiaal. Deelnamekosten: € 1.395,- Let op! Houd er rekening mee dat de WiFi verbinding langs het veld beperkt is. Tip: Houd rekening met mogelijke wind!

AFMETING ADVERTENTIE 174 X 134 mm LIGGEND

Beursspecial Wanneer u op de Holland Pharma informatiebeurs staat krijgt u een gratis advertentie t.w.v. € 1.060,- in de beursspecial. Deze gaat mee met de PharmActueel van juni.

Aanleverspecificaties: • 174 x 134 mm (b x h) • Deadline 8 april • Aanleveren via beurs@hollandpharma.nl

Lezingen U kunt ervoor kiezen een lezing te geven aan de bezoekers van de Informatiebeurs. Een lezing duurt maximaal 45 minuten en kost € 175,-. Vol is vol , dus schrijf u snel in!

Aanleverspecificaties: • Thema van de lezing, de naam en foto van de spreker en een korte omschrijving (max. 150 woorden) om te vermelden in de beursspecial en op onze website • Deadline 8 april • Aanleveren via beurs@hollandpharma.nl

Let op! Tijdens de beurs stellen wij een Windows laptop (met Powerpoint) en een scherm voor u ter beschikking. Wilt u er zeker van zijn dat uw lezing goed weergegeven wordt? Stuur de presentatie dan uiterlijk 22 mei naar beurs@hollandpharma.nl.

2

www.hollandpharma.nl

Made with FlippingBook - Online magazine maker