Julekatalog 2021

Det eksklusive gaveunivers til medarbejderne

Commonsense har siden 1999 leveret gaveløsninger til danske og skandinaviske virksomheder. Med levering af mere end 140.000 gaver om året er vi en af Danmarks førende gaveleverandører. Hos Commonsense bliver jeres gaveprojekt skræddersyet alt efter jeres behov, om det er en webløsning eller som enkelt gave til jeres medarbejdere, står vi klar til at servicere jer via en tæt og konstruktiv dialog gennem hele processen. I den sammenhæng kan vi også tilbyde personaleshopper året rundt. Når I samarbejder med Commonsense vil I få stærke brands til konkurrencedygtige priser. Det sikrer vi gennem vores tætte og langvarige samarbejde med nationale såvel som internationale leverandører.

BESTI LLING AF GAVER I får mulighed for at sammen­ sætte præcis det som I føler rammer jeres virksomhed i stil og smag. Der er gave­ muligheder og ideer til alle. VÆLG GAVE Hvis I vælger en valggaveshop eller et gavebevis, modtager alle jeres medarbejdere et personligt login. Som administrator, kan du følge processen fra start til slut via et ”Dash board”, hvor du også selv kan tilføje medarbejdere og vælge ekstra gaver.

LEVERING AF GAVER Vi pakker og mærker gaverne

og leverer til virksomhedens lokationer, pakkeshop eller direkte hjem til med­ arbejderen. Vi tilbyder også udlevering via QR koder.

Alle prisgrupper er opgivet eksklusiv moms indpakning og levering. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Made with FlippingBook - Online Brochure Maker