Trainee Folder

En brochure om hvordan vi arbejder og de løsninger vi tilbyder

Hansen Trainee Kom i front i byggebranchen med et internationalt traineeforløb som projektleder hos HSHansen

Fase 5: Afslutningsopgave

Fase 4: Udvikling i personlige kompetencer

Fase 3: Udvikling i projektering/projekt

Fase 2: Udvikling i projekt/projektering

Fase 1: Forståelse af HSHansen

Traineeforløbet består af 5 faser, hvor du først opbygger din forståelse af HSHansen, og dernæst opbygger faglige og personlige kompetencer. Som afslutning på forløbet får du en større udfordring, hvor du skal vise, hvad du har lært.

Hvad kan du forvente?

Sådan arbejder vi i HSHansen Vi forstår vigtigheden af at styre hele leveringsprocessen for vo- res kunder. Vi arbejder med alle projektinteressenter for at opnå gensidige fordele gennem alle projektstadier; fra indledende koncepter, budgetomkostninger, design, produktionstegninger, fremstilling til montage og overdragelse. I erkendelse af vigtigheden af projektledelse investerer vi i vores projektteams, samarbejdsværktøjer, teknisk ekspertise og for- syningskæder. En dedikeret teamleder vil levere hvert projekt, ledet af en erfaren projektleder. Når du starter i et traineeforløb hos HSHansen Det første der sker er, at du får en meget struktureret introduk- tion til HSHansen, hvor du både skal oplæres i interne program- mer og systemer, samt ud og møde dine kollegaer i vores mange spændende afdelinger. Du får typisk 5 dage i hver afdeling, hvor du får forståelse for dine kollegaers arbejde og deres bidrag til værdikæden i HSHansen.

Planning

Planning

Når du afslutter dit traineeforløb Når du nærmer dig den sidste fase af dit traineeforløb, skal du sammen med din nærmeste leder og HR, vælge en passende selvstændig opgave/projekt, hvor du viser os alt det, som du har lært af både faglige og personlige kompetencer.

Planning

HSHansen traineeforløb

Fælles intro til HSHansen 0-6 mdr

Projekt 6-12 mdr

Projektering 6-12 mdr

Projektering 12-18 mdr

Projekt 12-18mdr

Udvikling i valgt retning Personlig udvikling som projektleder Udvikling i faglige/tekniske kompetencer 18-24 mdr

Afslutningsopgave Projekt 24-36 mdr.

Skal vi byde dig velkommen?

Har du lyst til at blive en af danmarks bedste projektledere indenfor facader, så er her din mulighed. Du får muligheden for at lære fra de bedste i branchen og sam- tidig muligheden for at gennemføre et målrettet og struktureret forløb med masser af sparring og udfordringer. Se mere på hjemmesiden og kontakt Thomas Overgaard på THOV@hsh.dk eller telefon (+45) 8140 5603, hvis du har lyst til at høre mere Vi er klar til at byde dig velkommen!

Planning

Fase 5: Afslutningsopgave

Fase 4: Udvikling i personlige kompetencer

Fase 3: Udvikling i projektering/projekt

Fase 2: Udvikling i projekt/projektering

Fase 1: Forståelse af HSHansen

HSHansen a/s Bredgade 4 6940 Lem Gunnar Clausens Vej 19 B, 1. 8260 Viby Industrikrogen 3 2635 Ishøj Spangsbjerg Møllevej 100 6705 Esbjerg Ø

Fabrikvej 11 8800 Viborg

E : info@hshansen.dk T : +45 96 75 11 00 W : hshansen.dk

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8

Made with FlippingBook Online newsletter maker