The Book of in-lite 2021

Besök vår webbplats för att se alla in-lites tillbehör

BOX 1 och BOX 100 är utvecklade för enkel

Komplettera LUNA- och BIG FLUX-armaturerna med RING 68. RING 68 finns i olika färger och material. Färgerna Black och Pearl Grey är av aluminium och ringen finns dessutom i Stainless Steel. Den är tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet. RING 68 är ett nödvändigt tillbehör för LUNA, BIG FLUX, BIG FLUX NARROW och BIG FLUX ASYMMETRIC.

PLATE 75 är en täckplåt av rostfritt stål som ger olika markspotlights ett elegant utseende. Detta tillbehör ska användas för HYVE, FUSION och FLUX. PLATE 1 är utvecklad som en variant till PLATE 75

placering av markspotlights mellan stenläggning och grus. BOX 100 är endast lämpad för HYVE, FUSION och FLUX. Finns i Stainless Steel. BOX 1 erbjuder tillräckligt inbyggnadsutrymme för den något högre LUNA, BIG FLUX finns i färgerna Pearl Grey, Black och Stainless Steel. Beställ RING 68 för att få en finish i samma färg.

för 60 mm-armaturer. PLATE 1 är framför allt

utvecklad för LUNA- och BIG FLUX-armaturerna och finns i färgerna Pearl Grey, Black och Stainless Steel. Beställ RING 68 för att få en finish i samma färg.

BOX 100 BOX 1

PLATE 1 PLATE 75

RING 68

SYST EM 117

Made with FlippingBook HTML5