The Book of in-lite 2021

GÖR UTOMHUSMI L JÖN UN I K I FYRA ST EG Vill du ha in-lite-belysning i trädgården, men du vet inte riktigt var du ska börja? Gå igenom följande steg och i en handvändning har du satt ihop en stämningsfull belysningplan.

SMART HUB-150 hängs i skjulet

TRÄDGÅRDSDESIGN

ACCENTER

Din perfekta trädgårdsbelysning börjar med att skapa en belysningsplan. Använd din trädgårdsdesign som grund eller rita din trädgård själv. Intressanta platser att belysa är bland annat altanen, träd och växter, ett lusthus eller ett matbord. Fundera över från vilken position du vill titta på trädgården på kvällen. Är det från vardagsrummet eller från altanen? Rita in dessa siktlinjer och se till att det finns belysning inom dessa siktlinjer. Blir det inte bra? Låt då en in-lite Premium Dealer eller trädgårdsmästare titta på dina ritningar.

Styrkan i en bra belysningsplan är accentuering. Så fundera över vilka element i trädgården som du vill synliggöra på kvällen, som gångstigen till dörren eller altanen. Lys upp vackra hörn, växter eller former, men se även till att det finns mörkare platser i trädgården. Då sticker de upplysta delarna ut bättre.

KOM I GÅNG

120

Made with FlippingBook HTML5