The Book of in-lite 2021

IN-L I TE INNOVAT ION På in-lite designar vi våra produkter själva. Detta gör vi utifrån vår egen vision av världen samt utifrån kundens önskemål. Vi tycker att våra produkter ska vara så hållbara som möjligt och att de uppfyller höga kvalitetskrav och både privatpersoners och fackpersoners önskemål. Detta betyder att våra armaturer måste vara så enkla som möjligt att installera och använda. Utomhusbelysning utsätts för extrema förhållanden. Överallt i hela världen har vi att göra med växlande väder; sol, regn, snö och vind. I vår design, tar vi hänsyn till alla dessa faktorer. Vi använder exempelvis aluminium av hög kvalitet och behandlar den med bästa möjliga beläggning eller anodisering. Detta säkerställer en god färgkonsistens och förhindrar korrosion. Det är inte bara våra armaturers hölje som är av perfekt kvalitet, även lysdioderna kommer från de bästa leverantörerna. Till följd av detta har de en mycket låg energiförbrukning och alla lysdioder har en CRI PÅ 90+, vilket innebär att färgerna i trädgården är så naturliga som möjligt och upplevelsen är maximal.

IN-LITE SMART Sedan några år tillbaka har styrningen av apparater och utrustning med hjälp av en app blivit en självklarhet i samhället. Med in-lite smart var vi först med att ta steget mot appstyrning av ett komplett utomhusbelysningssortiment. Se avsnittet om in-lite smart för mer information om alla smarta produkter och möjligheter.

IN-LITE MOTION in-lite motion är en av de mest innovativa funktionerna i en in-lite-armatur. Med denna teknik är det möjligt att enkelt vinkla ljuskällan i BIG NERO och BIG NERO NARROW utan att behöva ta isär armaturen. Genom att placera en magnet på armaturens in-lite-logo, kan ljuskällan placeras i önskat läge och det är enkelt att skapa den perfekta ljusbilden. Armaturen förblir garanterat vattentät.

PRODUKTGRUPPER

92

Made with FlippingBook HTML5