Училищен каталог

ПРОГРАМА „УЧИЛИЩЕТО - МОЕТОМЯСТО ЗА СПОРТ”

В ече повече от десет години, ние от SPORT DEPOT целенасочено поддържаме политика в подкрепа развитието на спорта в българските училища. Вярваме, че добрите условия за спорт допълнително ще мотивират децата ни да бъдат активни, здрави, жизнерадостни и пълноценни. Чрез богатото си и постоянно разрастващо се продуктово портфолио, SPORT DEPOT ви дава най-голям избор на спортни стоки от топ марки на преференциални цени. За да може всеки учител/възпитател да се възползва от специалните условия на SPORT DEPOT, създадохме програмата „Училището – моето място за спорт“. Какво ви предоставя програмата:

• Бързо, лесно и изгодно пазаруване в най-голямата верига за спортни стоки в България; • Допълнителна социална придобивка под формата на клубна карта SPORT DEPOT с преференциални условия и индивидуален подход при конкретни запитвания за училището и възпитателите; • Най-голям избор на маркови спортни стоки и цени без конкуренция; Единственото условие е да станете член на нашата програма (ако вече не сте го направили), чрез придобиване на клубна карта SPORT DEPOT. Ето как лесно и бързо може да се случи това: • Заявете Вашата клубна карта на sales@sportdepot.bg или на телефони: 02/401 65 01/05, 0896 85 82 20, 0897 80 76 06; • Посетете магазин на SPORT DEPOT, където наш служител ще регистрира и активира картата на Вашето Училище; Ако вече сте член: • Посетете нашия сайт: www.sportdepot.bg и направете Вашата поръчка. Изпратете я на sales@sportdepot.bg, за актуализиране с преференциални отстъпки за училища; Избраните от вас продукти може да закупите и от всеки един магазин на SPORT DEPOT в страната. Клубната карта Ви дава право да ползвате отстъпки във всички магазини от веригата SPORT DEPOT и на www.sportdepot.bg , както следва: Зорница Трифонова Експерт продажби “Спорт Депо” АД

Продуктова група

Отстъпка

Фитнес аксесоари. Хилки и аксесоари за тенис.

20% - 30%

Баскетболни табла и кошове. Топки за волейбол, футбол, баскетбол, хандбал и медицински топки.

20%

Фитнес уреди и тежести. Тенис маси.

10% - 15%

Забележка: • Предоставените отстъпки не са обвързани с количества и честота на покупки; • При директен контакт с нашия отдел „Продажби” на мейл: sales@sportdepot.bg не е необходимо да имате активирана клубна карта; • Всички отправени запитвания на мейл: sales@sportdepot.bg ще се разглеждат индивидуално от наш специалист в сектор „Обслужване на училища” и Ви гарантират ползване на максималните търговски отстъпки; За допълнителна информация и въпроси моля да се свържете с нас: Отдел „Продажби”, сектор „Обслужване на училища”: тел.: 02/401 65 01, факс: 02/401 65 45 мобилен: 0896 85 82 20, 0897 80 76 06, e-mail: sales@sportdepot.bg Адрес: гр. София 1766, Младост 4, Бизнес Парк София, ул. Васил Радославов 6, сграда SPORT DEPOT.

2

ТОП АСОРТИМЕНТ ЗА УЧИЛИЩА

www.sportdepot.bg

Made with FlippingBook - Online catalogs