in-lite brochure NO - 2016-2017

SORTIMENT

BAKKESPOTTER

NERO

Bakkespotter kan monteres i for eksempel brostein, tre eller grus. Om dagen går de i ett med omgivelsen, men om kvelden overrasker de med den spesielle lyseffekten. Vi tilbyr et komplett sortiment lamper med uendelige muligheter. Et inntrykk.

EKSTRA KRAFTIG

42

43

Du kan også belyse trær med bakkespotter. De robuste bakkespottene NERO og BIG NERO kan enkelt plasseres i bakken for å lyse opp (store) trær eller plataner fra undersiden. NERO har en lysrekkevidde på ca. 5 meter mens BIG NERO når opp til 10 meter. Ved å bruke flere bakkespotter rundt treet, kan du belyse hele trekronen og oppnå en optimal effekt. Vær oppmerksom på at det er spesielle monteringsforskrifter for BIG NERO.

Tips Vil du belyse en hekk eller vegg fra bakken? Da kan du bruke FLUX , en lampe som gir aksentuert lys med en rekkevidde på 3 meter.

HYVE + BOX 100

IN-LITE.NO/ PRODUKTER

FUSION + PLATE 75

FLUX

LED BAKKESPOTTER

VRIDBART LYS

FISH EYE 100X100 (WW)

Våre LED bakkespotter FUSION og HYVE har spesiallinser som gir et diffust lys som ikke blender. Den dempede gløden fra FUSION er særlig godt egnet til for eksempel terrasser. Hvis du vil ha litt sterkere lys, til for eksempel oppkjørselen, kan du bruke HYVE. Begge lampe- ne finnes i forskjellige utførelser: den vanlige modellen på 60 mm

I noen situasjoner kan det være praktisk å bruke en bakkespott med vridbar lyskilde, f.eks. FISH EYE 100x100, SENTINA 150x150 og BIG NERO. De passer bra til belysning av klatreplanter, hekker, leskjermer og gavler. Du oppnår den fineste effekten hvis du ved valg av lampe tar hensyn til høyden på objektet du vil belyse og den lysrekkevidden som er nødvendig.

med ring av rustfritt stål eller den mindre versjonen på 22 mmmed eller uten ring av rustfritt stål. Hvis du ønsker en mer elegant stil, kan du velge en firkantet plate i rustfritt stål til 60 mmmodellen, og en spesi- ell firkantet boks (BOX 100). BOX 100 kan også monteres i brolegning eller i et løst underlag.

SENTINA 150X150

Made with FlippingBook HTML5