in-lite brochure NO - 2016-2017

SORTIMENT

SMAK OG BEHAG

FRITTSTÅENDE LAMPER De frittstående lampene i vårt sortiment kan brukes for å skape atmosfære på terrassen, langs en gangsti eller oppkjørsel eller i et kantbed. En frittstående lampe kan lett stikkes i bakken eller monteres på en hard overflate.

Om dagen har frittstående lamper en dekorativ funksjon i hagen. Formgivning og farge spiller derfor en viktig rolle ved valg av en frittstående lampe. in-lite sortimentet med utendørs belysning finnes i mange farger og finisher. Våre lamper i varm sølvfinish og mørkegrått passer til nesten enhver hagedesign. Ønsker du noe mer utpreget? Da kan du velge stilrene hvite lamper eller lamper med luksuriøs finish av cortenstål.

44

45

LIV LOW DARK

STEMNINGSFULL RABATT

GANGSTI ELLER OPPKJØRSEL

Lamper som gir et stemningsfullt, diffust lys passer fint til å belyse rabatter med. De frittstående lampene i vår LIV-serie passer fint til det. Til en rabatt med lave vekster velger du LIV LOW. Til høyere vekster velger du LIV. Du kan selvfølgelig også velge å bruke både høye og lave lamper!

Vil du belyse en gangsti eller oppkjørsel med frittstående lamper? Velg lamper som gir direkte lys, f.eks. SENTINA eller ACE. De skaper tydelige linjer og skygger. På denmåten oppstår det ikke bare en fin effekt, men gangstien eller oppkjørselen belyses på en funksjonell måte. ACE-lampene er dessuten juster- bare slik at de kan anvendes i mange situasjoner.

ACE CORTEN

Det er en omfattende prosess å oppnå en finish i cortenstål. Det før- ste trinnet er å gi aluminiumshuset et metallholdig belegg. Etter at belegget er herdet blir overflaten behandlet slik at metallpartiklene blir liggende på overflaten. Lampene blir deretter behandlet i et sy- rebad slik at metallet korroderer. Til slutt får lampene en omfattende etterbehandling slik at huset ikke smitter av og kan brukes umiddel- bart i hagen.

LIV

SENTINA

Made with FlippingBook HTML5