in-lite brochure NO - 2016-2017

SORTIMENT

VEGGLAMPER

I vårt sortiment har vi et stort utvalg av vegglamper. Disse kan brukes på ulike måter, for eksempel ved siden av hagedører eller i en rad på en leskjerm. Noen av våre vegglamper kan monteres ved ytterdøren og kobles til nettspenning (230V).

CUBID WHITE

46

47

Tips Hvis du vil lyse opp en gangsti eller oppkjørsel fra en vegg, kan du f.eks. bruke lampen BLINK . Ved en trapp passer den subtile lampen CUBID perfekt.

VED DØREN

Du kan selvfølgelig også montere en vegglampe ved døren. Hvis det allerede finnes et strømuttak, velger du en lampe til 230 volt, for eksempel ACE UP-DOWN 100-230V. Denne lampen gir vakkert lys rettet oppover og nedover med markante linjer. ACE-linjen omfatter også frittstående lamper og vegglamper for 12 volt, slik at det er mulig å lage en fullstendig lysplan til hagen og huset med ACE.

SHUTTER 2

LYS OPP EN VEGG I HAGEN

CURV

ACE UP-DOWN 100-230V

Det gir en fin effekt hvis dumon- terer flere lamper i øyenhøyde på en levegg eller vegg. Vegglampene WEDGE og BLINK gir fint lys rettet nedover slik at veggen aksentueres. En vegglampe med indirekte lys (slik somCURV) reflekterer lyset på veggen slik at det oppnås en varm, stemningsfull effekt. Ved å montere flere lamper etter hverandre på en levegg kanman også aksentuere hagens dybde.

PERGOLA ELLER TAK

En pergola eller et tak kan også fint belyses med vegglamper. For eksempel med ACE DOWN, som gir et vakkert, nedoverrettet lys på en stolpe eller vegg. Finishen i hvitt er perfekt for stilen “Ibiza”. Med SHUTTER, som selges separat, kan du selv bestemme bredden

på lysbunten. Vil du heller ha en mer subtil lampe? Da velger du det lille spotlyset MINI SCOPE. Takket være det justerbare veggfestet er dette spotlyset enkelt å montere i hjørnene på pergolaen eller i taket, slik at lampen kan vris i ønsket retning.

BLINK DARK

MINI SCOPE

Made with FlippingBook HTML5