in-lite brochure NO - 2016-2017

SORTIMENT

UTENDØRS SPOTLYS Utendørs LED-spotlysene i vårt sortiment er ideelle

TILBEHØR SCOPE

Alle SCOPE spotlys er enkle å rette og enkle å sette i bakken med det medleverte spydet. Til MINI SCOPE kan det også leveres en løs hette (SHIELD 1) som brukes for å skjerme av lyset på én side slik at man ikke ser rett inn i lyskilden. Hvis du vil montere SCOPE eller BIG SCOPE på en hard overflate, bruker du SCOPE BASE PLATE. Med mellomstykket RISER 350 kan du plassere spotlyset høyere, slik at lyset ikke blokkeres av høye planter foran objektet som skal belyses.

48

49

til fremheving av spesielle elementer i hagen slik som statuer, trær og busker. Våre utendørs spotlys kan du enkelt sette i bakken eller bruk en bakkeplate for å montere dem til harde underlag. For belysning av objekter i vann har vi tilføyd et spesielt undervanns spotlys til sortimentet.

MANGFOLD

Med vår SCOPE-linje kan du belyse både store og små elementer i hagen. Forskjellen mellom spotlysene er lysrekkevidden og vinkelen på lysbunten, som vist i skjemaet nedenfor. Velg modell avhengig av høyden og bredden på

elementet som skal belyses. Hvis det gjelder større trær, blir effekten ekstra fin hvis du plasserer flere spotlys rundt treet. Et odde antall, tre for eksempel, gir en jevnt belyst trekrone.

SHIELD til MINI SCOPE

SCOPE BASE PLATE

RISER 350

UNDER VANN

For belysning av dammer, fontener og andre vannobjekter har vi et spesielt undervanns spotlys. SUB gir et spredt stemningslys for en sprudlende effekt. Dette spotlyset har en ekstra tung fot og kan også brukes over vann!

SUB

MINI SCOPE

SCOPE

BIG SCOPE

BIG SCOPE NARROW

CA. 3,5M

CA. 2,5M

CA. 5M

Faktum: SUB har ekstra lang tilkoblingskabel på ca. 5 meter slik at minikontakten kan plasseres utenfor vannet.

CA. 2M

40º

24º

46º

18º

Made with FlippingBook HTML5