in-lite brochure NO - 2016-2017

5 ÅRS IN-LITE GARANTI

50

51

Takterrasse Zoku Hotel Amsterdam

INNOVASJON ER FORSKJELLEN PÅ EN LEDER OG EN FØLGER

in-lite er svært nøye med de tekniske egenskapene til alle armaturene. Det er grunnen til at vi gir fem års garanti på våre armaturer og transformatorer.

in-lite lab. Hos in-lite vil vi inspirere maksimalt og informere optimalt. Om de fineste produktkombinasjonene og lyseffekter på de flotteste stedene. I trendsettende byer i både inn- og utland. in-lite lab. er på jakt etter slike steder, for å belyse dem og vise dem til verden. Slik at du og resten av verden kan erfare de mange mulighetene som in-lite innebærer og kan anvende inspirasjonen i ditt eget utemiljø. Dare to be different in-lite lab. søker hele tiden etter unike utendørsmiljøer og prosjekter der belysning kan brukes på en kreativ måte. Spesielle takhager, terrasser og hotellhager hører til kategorien utendørs miljøer som in-lite lab. gjerne vil ta seg av. Disse rommene er større enn gjennomsnittet og behovene er annerledes. Det kreves derfor en annen

fremgangsmåte for å belyse disse stedene på en bra måte. Hos in-lite lab. tør vi å være annerledes og vi finner løsninger til alle slags behov. Kontakt Har du et unikt utemiljø som for eksempel en hotell(tak)hage eller en (tak)terrasse til en restaurant, og kunne du tenke deg å få et personlig, skreddersydd og kreativt forslag til belysning? Med lamper som er tilpasset dine ønsker? Da må du ikke nøle med å ta kontakt med in-lite lab.

Hvis det tross alt skulle oppstå en feil, kan du gjøre krav på garantien gjennom gartneren eller der du kjøpte produktet. Kvitteringen eller fakturaen er ditt garantibevis, oppbevar den derfor godt! Også hvis det viser seg at et produkt ikke kan repareres, får du alltid et erstatningsprodukt i garantiperioden. Hvis den

ønskede modellen ikke kan leveres lenger, tilbyr vi alltid et egnet alternativ.

For at utelampene skal holde seg pene lenge, lønner der seg å vedlikeholde dem jevnlig. For enkle vedlikeholdstips kan du gå til in-lite.no/vedlikehold .

Vi anbefaler at du ikke kombinerer in-lite belysningen med kabler eller transformatorer av et annet merke, for da opphører garantien.

IN-LITELAB.COM

INSTAGRAM.COM/INLITELAB

MED GARANTIORDNINGEN TIL IN-LITE KAN DU GLEDE DEG OVER HAGEBELYSNINGEN DIN UTEN BEKYMRINGER!

Made with FlippingBook HTML5