International Residence Katalog_Shqip

Ndriçimi i mjaftueshëm si dhe privatësia janë tema që janë trajtuar me shumë kujdes nga projektuesi.

DYSHEMETË

Në kompleksin “INTERNATIONAL RESIDENCE” do të trajtohen me kujdes të veçantë dyshemetë. Shtresa për nivelizim e dysheme do të punohet sipas standardit të dyshemesë notuese, me shtresën rrafshuese 6 cm dhe shtresën për izolim termik e akustik me trashësi minimale 5 cm. Shtresat përfundimtare të dyshemesë do të realizohen në varësi të dedikimit të asaj hapësire. Qëndrimi ditor brenda njësive banesore do të trajtohet me parket industrial të klasës së parë nga prodhues evropianë.

" JYSK është zinxhir ndërkombëtar i shitjes me pakicë që shesin 'gjithçka për shtëpinë'. JYSK është në pronësi të familjes që qëndron prapa Lars Larsen Group. Themeluesi, Lars Larsen, njihet në mbarë Danimarkën si tregtar lider, i cili gjithnjë e ka një ‘ofertë fantastike'."

15 CC APARTMENTS ©2022

Made with FlippingBook Digital Publishing Software