International Residence Katalog_Shqip

BANJAT

Banja është hapësira më e përdorur në shtëpinë tuaj. Me trendet e fundit ajo projektohet sipas stilit minimalist dhe elegant. Kjo është rruga që është zgjedhur edhe në INTERNATIONAL RESIDENCE, ku do të gjeni banja me hapësirë të mjaftueshme dhe funksionale, të shoqëruara me ndriçim nga drita diellore dhe me sistem ajrimi natyror falë dritareve të mëdha. Pikë kyçe paraqet përzgjedhja e materialeve të qëndrueshme, estetike dhe të lehta për t’u pastruar. Dyshemeja do të mbulohet me gurë të kualitetit superior dhe që do t’ju mbrojnë nga rrëshqitjet.

29 CC APARTMENTS ©2022

Made with FlippingBook Digital Publishing Software