International Residence Katalog_Shqip

Prandaj, për dallim nga komplekse të shumta banesore në kryeqytet, për banorët e International Residence qëndrimi në ballkon ose vështrimi nga dritarja do të jetë kënaqësi në vete dhe ndjenjë shtëpie. Në pjesën veri-perëndimore të kompleksit është planifikuar një shesh, një pikë takimi për të gjithë vizitorët dhe shfrytëzuesit. Ky shesh do të jetë ndërmjet ndërtesave 3 dhe 4, ku është planifikuar që afarizmi në këtë zonë të jetë kryesisht i destinuar për shërbime të ngjashme të pazhurmshme.

Me pak fjalë, ky kompleks banesor ofron ndjesinë e qytezave të vogla skandinave për gjithë ata që e duan jetën urbane, por që pëlqejnë qetësinë dhe praninë e rregullave që kanë në bazë respektimin e mirëqenies e së banorëve.

33 CC APARTMENTS ©2022

Made with FlippingBook Digital Publishing Software