International Residence Katalog_Shqip

18

PARKINGU Vendparkingje për mysafirë

256

Vendparkingje për afarizëm

Hyrjet e kontrolluara me akses-kontroll. Vendparkingje për Spa, pishinë, kopsht, market dhe për te gjitha fasilitetet sipas standardeve.

Të gjitha parkingjet janë nëntokësore dhe lehtësisht të shfrytëzueshme. Çdo njësi banesore i ka nga dy vend-parkingje dhe secila ndërtesë do të ketë së paku nga gjashtë vend-parkingje vetëm për mysafirë.

37 CC APARTMENTS ©2022

Made with FlippingBook Digital Publishing Software