International Residence Katalog_Shqip

Banimi

Fasilitetet

56.

66.

SPA DHE WELLNESS International Residence posedon edhe SPA-në e organizuar me të gjithë pjesët përbërëse. Po ashtu është planifikuar edhe një hapësirë e madhe për palestër dhe Yoga.

SPORT / REKREACION

& shërbimet

MIRËMBAJTJA / SIGURIA Mirëmbajtja dhe siguria janë trajtuar e do të trajtohet me kujdesin maksimal nga ideatorët dhe krijuesit e këtij kompleksi. AKUSTIKA Synimi ynë është që zhurmat, në përgjithësi, të kontrollohen në maksimum për të siguruar kushte të rehatshme jetese për banorët tanë. FASADA / ENERGJIA Në kompleksin International Residence do te instalohen sistemet fotovoltaike dhe do te shfrytëzohet energjia e tyre. aktivë, por edhe një shans për të njohur natyrën dhe për t’u shoqëruar me moshatarët. Të luash në park është një “rit” i fëmijërisë. Nuk është vetëm një mundësi për të qenë

42.

MARKETI Ndodhet në boshtin më të

AFARIZMI NE IR Katet e para të ndërtesave brenda kompleksit janë të destinuara për afarizëm dhe do t’u shërbejnë banorëve por edhe vizitorëve të jashtëm. përshtatshëm për qasje të lehtë për të gjithë banorët dhe shfrytëzuesit e lagjes për të plotësuar të gjitha kërkesat. PISHINA Pishina gjysmë-olimpike dhe ajo për fëmijë ofrojnë ambient të pasur për rekreacion dhe edukim, me kualitet të lartë higjienik. Përveç banorëve, shfrytëzimi do t’u lejohet edhe vizitorëve të jashtëm. lagjes dhe më gjerë. Ka edhe oborr të mjaftueshëm për aktivitete të jashtme të të vegjëlve dhe parking nëntokësor për prindërit. KOPSHTI I FEMIJËVE Me sipërfaqe prej 1,042 m², kopshti i fëmijëve brenda kompleksit do të jetë në shërbim të banorëve të

60.

FITNESI Palestra brenda kompleksit do të

70.

43.

PARKU / GJELBËRIMI Përveç tarracave dhe ballkoneve të gjelbëruara private, banorët kanë qasje në kopshte, parqe, kënde lojërash dhe sheshe të shumë hapësirave të rregulluara në natyrë. përmbajë pajisje të markave të fundit, të cilat do të inkurajojnë një mënyrë jetese aktive. QENDRA E KOMUNITETIT International Residence Ka edhe qendrën dykatëshe për Komunitet, me mbi 400m².

62.

72.

48.

74.

64.

52 .

03 CC APARTMENTS ©2022

Made with FlippingBook Digital Publishing Software