International Residence Katalog_Shqip

CC APARTMENTS

Projektuesi

Privatësi dhe siguri absolute për banorët, atmosferë pritëse për miqtë.

LAGUARDA.LOW ARCHITECTURE PLANNING URBAN DESIGN

Përmbajtja

06.

BANIMI NË IR Ofron stil jetese ndryshe dhe ndjesinë e të qenit brenda qytetit ku nuk mungon asgjë për familjen tuaj, por larg kaosit të qendrës. KUZHINA & TRYEZARIA Kuzhinat e mëdha dhe shumë praktike me hapësirë të mjaftueshme. BANESA TIPIKE LOBBY / KORIDORI I mobiluar për të krijuar një kënd të pritjes, ku banorët do të mund të zhvillojnë takime pa pasur nevojë HYRJA DHE PRITJA Secila ndërtesë banimi e ka të projektuar hyrjen kryesore me një Lobby. që ta shqetësojnë rehatinë e familjes brenda në banesë. PROJEKTUESI Përshkrimi i projektit dhe ideja e projektuesit. Krijimi i planimetrive modulare mundëson fleksibilitet dhe lehtësi për të bërë kombinime sipas dëshirës.

26.

BANJAT Banjat të kompletuara, me dizajn DHOMAT E GJUMIT Dhomat e gjumit të mëdha me ballkon, gardërobë dhe banjë brenda.

DISA FJALE TE AUTORIT LAGUARDA.LOW

08.

29.

Based in New York, USA, Laguarda.Low is an award- winning international architectural practice founded in the year 2000 by a closely- knit group of design-oriented architects with many years of shared knowledge and experience. Our practice spans the globe with projects designed and realized in over 25 countries on five continents. Based in New York, USA, Laguarda.Low is an award-winning international architectural practice founded in the year 2000 by a closely- knit group of design-oriented

PEIZAZHI Ndërtesat nëntëkatëshe janë pozicionuar rreth perimetrit në lokacionin me topografi të minimalist, elegante dhe funksionale, me material të qëndrueshëm.

12.

32.

shkallëzuar për të formuar një oborr qendror me peizazhe të bukura në shërbim të komunitetit.

14.

36.

PARKINGU Të gjitha parkingjet janë nëntokësore dhe lehtësisht të

20.

PRIVATËSIA Njëra ndër arsyet kryesore që i bën njerëzit të hezitojnë të zgjedhin banesë në vend të shtëpisë, është mungesa e privatësisë. qasshme. Çdo njësi banesore i ka nga dy vend-parkingje, dhe secila do t’i ketë së paku gjashtë vend- parkingje të caktuara vetëm për mysafirë.

architects with many years of shared knowledge and

experience. Our practice spans the globe with projects designed and realized in over 25 countries on five continents.

24.

39 .

02 CC APARTMENTS ©2022

Made with FlippingBook Digital Publishing Software