International Residence Katalog_Shqip

Organizimi i zhveshtoreve me gardëroba dhe dushe të ndarë për meshkuj dhe femra sipas standardeve ndërkombëtare, sjell një ambient të ri dhe të paprovuar më parë në vendin tonë, me kualitet të lartë higjenik.

Të kesh pishinë të brendshme brenda kompleksit banesor, sidomos gjatë ditëve të ftohta të dimrit, është ëndërr për shumë njerëz. Ndihesh sikur je në ndonjë hotel me pesë yje, ku, në fund të ditës në vend se të kthehesh në dhomën e rezervuar, ti i kthehesh rehatisë së banesës tënde.

Pishinat brenda kompleksit banesor, si kjo e IR-së, janë ideale edhe për ata që thjesht duan të bëjnë diçka për argëtim.

52 CC APARTMENTS ©2022

GSPublisherVersion 0.8.100.100

Made with FlippingBook Digital Publishing Software