International Residence Katalog_Shqip

Perparesite e Notit Noti është pa a dyshim njëri nga sportet më të mira. Noti sjell shumë përfitime për shëndetin, të cilat asnjë sport tjetër nuk mund t’i sjellë. Nga natyra, noti është një sport që ju privon nga oksigjeni. Duke qenë një ushtrim aerobik, ai zgjeron zemrën dhe mushkëritë. Sa më e fortë të jetë zemra, aq më e efektshme bëhet në pompimin e gjakut me oksigjen. Fuqia e mushkërive që mund të zhvillohet me kalimin e kohës është e jashtëzakonshme. Noti ju mban të përqendruar. Shumë njerëz mendojnë se noti është një sport shumë paqësor sepse ndihmon në relaksimin e mendjes. Noti është një arratisje nga kaosi i jetës së përditshme, gjatë së cilës mund të çliroheni nga streset e akumuluara dhe të krijoni një baraspeshë emocionale.

54 CC APARTMENTS ©2022

Made with FlippingBook Digital Publishing Software