International Residence Katalog_Shqip

Nxehtësia dhe lagështia e saunës mënj anon dhembjen dhe relakson muskujt e lodhur. Sauna ndihmon zbutjen e dhembjeve të artriteve. Në këto raste këshillohet që saunat të shfrytëzohen deri në tri herë në javë.

Një seancë në sauna është shumë më e efektshme se një dush për pastrimin e lëkurës duke e bërë atë të butë dhe të shëndetshme

wellness

Sauna përmirëson qarkullimin e gjakut. – Ngrohja ka efekt në enët e gjakut, duke favorizuar qarkullim më të mirë të gjakut dhe ulje të presionit të gjakut. Rritja e qarkullimit të gjakut ka efekte pozitive në sistemin muskulor, veçanërisht për ata që vuajnë nga artriti.

58 CC APARTMENTS ©2022

GSPublisherVersion 0.8.100.100

Made with FlippingBook Digital Publishing Software