International Residence Katalog_Shqip

Mirëqënie fizike nuk është vetëm të shkosh në palestër. Bëhet fjalë për një mënyrë jetese që përfshin mirëqenien holistike të mendjes, të trupit dhe të shpirtit.

Përfitimet e Yoga-s

- Fleksibiliteti i shtuar - Rritja e forcës dhe tonit të muskujve - Frymëmarrja e përmirësuar, energji dhe vitalitet Mbajtja e metabolizmit të ekuilibruar - Rregullimi i peshës trupore - Mirëmbajtja e shëndetit të zemrës dhe të qarkullimit të gjakut - Performanca e përmirësuar atletike - Mbrojtja nga lëndimet

60 CC APARTMENTS ©2022

Made with FlippingBook Digital Publishing Software