International Residence Katalog_Shqip

Muret perimetrike të objekteve në kompleksin “ INTERNATIONAL RESIDENCE” do të punohen me sistemet e fundit bashkëkohore. Sistemi me mure të thata shumështresore përbëhen nga pllaka të gjjipsit në anën e brendshme, me dy shtresa termoizolimi me lesh mineral dhe në pjesën e jashtme nga pllaka të gjjipsit me bra celuloze të letrës rezistente nga faktorët e jashtëm klimatikë. Mbështjellësi i jashtëm i mureve perimetrike do të punohet me fasadë ventiluese. Aplikimi i këtyre mureve ka shumë për time për mënyrën e ndërtimit si dhe për rehatinë që izolimi termik dhe zanor krijon në ambientin e brendshëm FASADA VENTILUESE

70 CC APARTMENTS ©2022

GSPublisherVersion 0.8.100.100

Made with FlippingBook Digital Publishing Software