Uw voordelen als voorkeursklant - Nederlands

Met uw Melaleuca lidmaatschap stapt u in een wereld van veilige, innovatieve en hoogwaardige wellnessproducten. PRODUCTEN DIE U ELKE DAG GEBRUIKT.

LEEF HET LEVEN DAT U WILT EN KRIJG DE TIJD OM TE LEVEN. Het is heel eenvoudig. Hoe meer tijd u kunt besteden aan wat u voldoening biedt, hoe gelukkiger en tevredener u bent. Het probleem in ons hectische leven is dat de belangrijkste dingen worden uitgesteld door de dagelijkse stress van werk, gezin en sociale verplichtingen. Met haar wellnessproducten en financiële kansen heeft Melaleuca een unieke positie om u te helpen persoonlijke voldoening te bereiken. • Zorg voor betere relaties met degenen die u dierbaar zijn • Stel en bereik meer persoonlijke doelen • Zorg voor zelf in te delen tijd voor uzelf en uw familie • Help gezinnen op een zinvolle manier

200+

HET PERFECTE PART-TIME THUIS-WERK- BUSINESS. Melaleuca betaalt u een commissie wanneer iemand die u naar Melaleuca verwijst een Melaleuca product koopt. Tot dusver heeft Melaleuca meer dan US $ 6 miljard aan verwijzingscommissies betaald. •  Het is eenvoudig. Wanneer u deze geweldige producten ontdekt, wilt u ze natuurlijk met anderen delen. Vervolgens verdient u een commissie telkens wanneer de andere mensen een bestelling bij Melaleuca plaatsen. •  Geen grote investering. Anders dan bij andere bedrijven is er geen grote investering vereist – slechts €25. En u hoeft geen voorraad aan te houden, geen bestellingen aan te nemen of pakketten te bezorgen, geen facturering, geen klanten onder druk zetten om te kopen en geen herhalende verkooppresentaties. •  Een bedrijf dat een leven lang meegaat. Het verwijzen van klanten naar Melaleuca kan u een gedurende uw hele leven een betrouwbaar inkomen verschaffen. En uw bedrijf kan van de ene generatie op de volgende overgaan, zodat u een gezonde financiële erfenis achterlaat. Als u klaar bent om uw leven te veranderen met verwijzingsmarketingprogramma van Melaleuca, neem dan contact op met de persoon die u met Melaleuca heeft laten kennismaken. Ze zijn klaar om met u samen te werken en u te helpen om aan de slag te gaan.

Bath & Body Van luxe badzeep , dagelijkse vochtinbrengende crèmes en scheergel tot en met haarverzorgings- producten: de Bath & Body producten van Melaleuca verbeteren uw wellnessgevoel door u van top tot teen te verwennen met aromatische geuren, rijke texturen en de allerbeste natuurlijke ingrediënten. Onze meer dan 200 wellnessproducten zijn onderverdeeld in eenvoudige categorieën om ervoor te zorgen dat uw winkelervaring zo intuïtief en eenvoudig mogelijk is. Neem een kijkje op eu.melaleuca.com en leer alle verschillende manieren kennen waarop Melaleuca producten uw leven kunnen verbeteren.

Vitaminen en supplementen De juiste voeding vormt de basis van uw gezondheid. En uw gezondheid is de basis voor alles wat u doet - elke dag opnieuw. Bij Melaleuca is uw gezondheid onze grootste zorg. Wij zijn op een missie om de gezondheid van onze klanten te verbeteren met innovatieve, unieke, natuurlijke, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen. Van het Peak Performance Pack tot onze tweemaal gepatenteerde Oligo® technologie voor de opname van mineralen. Met geldbesparende pakketten en gerichte supplementen beschikt u over de voedingsstoffen waar uw lichaam naar verlangt om u goed te voelen en te presteren. Voedsel- en gewichtsbeheersing Een van de meest verontrustende gezondheidstrends van tegenwoordig is het ongemak en de ziektes die worden veroorzaakt door onze eigen slechte eetgewoonten. Melaleuca geeft u de middelen in handen die u nodig hebt om gezond te eten en op een eenvoudige, slimme en duurzame manier uw gewicht te beheersen.

Huishoudelijk schoonmaken en wassen EcoSense is de uitgebreide reeks schoonmaak-, was- en afwasproducten van Melaleuca. EcoSense producten maken geen gebruik van chloorbleek, ammoniak of fosfaten. In plaats hiervan gebruiken ze veilige, natuurlijke ingrediënten zoals het kruid tijm, citroenzuur - zoals in citroenen - en andere natuurlijke oplossingen. Het resultaat? Producten die veilig voor uw huis, het milieu en uw gezin zijn.

Beauty Sei Bella viert de schoonheid van elke vrouw. Sei Bella huidverzorging bevat wetenschappelijk geteste reinigingsmiddelen, toners, vochtinbrengende crèmes en gerichte behandelingen om fijne lijntjes en rimpeltjes te minimaliseren, terwijl uw teint elegant en stralend blijft. Sei Bella cosmetica biedt foundation, poeder en concealer die de huid perfectioneren voor een verscheidenheid aan huidtinten. Onze seizoensgebonden StyleSetters-collectie houdt uw look modieus met klassieke en trendy kleuren. Sei Bella Luxury haarverzorging biedt u haarverzorging van professionele kwaliteit en de allernieuwste technologie voor zacht, glanzend en beter handelbaar haar.

Specifieke behoeften De naam Melaleuca verwijst naar een geweldige essentiële olie. Hij afkomstig van de Melaleuca alternifolia boom uit Australië. En de natuurlijke eigenschappen ervan verzachten en verlichten bijna elke kleine huidirritatie. Door de jaren heen is Melaleuca doorgegaan met het toevoegen van natuurlijke producten aan de collectie essentials voor specifieke behoeften. Hierbij gaat het om therapieën voor droge huid, diep doordringende producten voor de spieren, een systeem om onzuiverheden te voorkomen, zonnebrandcrèmes en meer.

Met Melaleuca is het allemaal binnen handbereik.

Essentiële oliën Melaleuca is vernoemd naar de etherische olie van de Melaleuca alternifolia theeboom. Wij zetten al meer dan 30 jaar de standaard op het gebied van hoogwaardige essentiële oliën. Vandaag de dag bieden we een volledige lijn van pure enkelvoudige en gemengde oliën voor een geweldige prijs.

10 WELKOM BIJ MELALEUCA

VOORDELEN VOOR VOORKEURSKLANTEN 11

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online