Uw voordelen als voorkeursklant - Nederlands

SCHOONMAKEN ZONDER COMPROMISSEN. Een huis is beter en prettiger wanneer het schoon is. Hetzelfde geldt voor het milieu en de aarde. Schoon is voor iedereen beter. Maar is het mogelijk om in een schoon huis te leven terwijl u tegelijkertijd een bijdrage levert om het milieu schoner te maken? Melaleuca is ervan overtuigd dat dit kan.

Melaleuca is al tientallen jaren een pionier op het gebied van sterk geconcentreerde, veilige, effectieve en betaalbare door de natuur geïnspireerde producten om uw huis schoon te maken zonder dat dit ten koste van het milieu gaat. •  Veilig. EcoSense producten reinigen uw huis, uw vaat en uw wasgoed met een onmiskenbare betrouwbaarheid – met behulp van veilige ingrediënten die zijn geïnspireerd door de natuur en bewezen door de wetenschap. Als er geen duidelijk bewijs is dat een ingrediënt veilig is, dan gebruiken we het niet. •  Effectief. Slimme ingrediëntenkeuzes leiden tot veilige producten die werken. EcoSense producten bevatten zeer efficiënte, door de natuur geïnspireerde ingrediënten waarvan is bewezen dat ze hard werken, zodat u dat niet hoeft te doen. •  Geconcentreerd. EcoSense producten verminderen de negatieve impact die we op de aarde hebben. Geconcentreerde producten betekenen minder plastic afval, minder verzonden producten en meer besparingen voor u. •  Betaalbaar. Betere ingrediënten betekenen niet dat een product niet betaalbaar is. Tub & Tile 12x Badkamerreiniger is bijvoorbeeld goed voor zes flessen product – voor 58 cent per fles, vergeleken met meer dan € 3.19 per fles voor het product van de concurrent.

Longschade gerelateerd aan schoonmaak- producten van nationale merken. Een onafhankelijk onderzoek* gebaseerd op 20 jaar research onthult een ontnuchterend feit: het schoonmaken van uw huis met gewone, bekende supermarktproducten gemaakt met ammoniak, chloor, quaternaire ontsmettingsmiddelen en andere gevaarlijke chemicaliën beschadigt het longweefsel bij vrouwen aanzienlijk. Slechts één keer per week schoonmaken met dergelijke producten is net zo schadelijk voor de longen als 20 jaar een pakje sigaretten per dag roken!

Sinds 1985 hebben klanten van Melaleuca het volgende bespaart:

Samen maken we echt verschil door het minimaliseren van de negatieve impact op de wereld en ons milieu, zonder concessies te doen aan een schoon huis.

•  118 miljoen kilo plastic •  170 miljoen liter benzine

•  6.35 miljard kilogram broeikasgasemissies De keuze voor EcoSense is een effectieve, gemakkelijke manier om uw steentje bij te dragen aan het beschermen van ons milieu.

EcoSense formules hebben een 100% tevredenheidsgarantie en bevatten: GEEN chloorbleekmiddel GEEN ammoniak GEEN schuurmiddelen GEEN fosfaten

GEEN ftalaten GEEN triclosan GEEN formaldehyde GEEN quaternaire

*  Cleaning at home and at work in relation to lung function decline and airway obstruction, Ø Svanes, et al.

ontsmettingsmiddelen

8 WELKOM BIJ MELALEUCA

VOORDELEN VOOR VOORKEURSKLANTEN 9

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online