Uw voordelen als voorkeursklant - Nederlands

ONTDEK OPNIEUW WAT HET BETEKENT OM EEN VITALER LEVEN TE HEBBEN.

ER BETER UITZIEN, U BETER VOELEN. met unieke ontdekkingen zoals:

ONTDEK ECHTE OPLOSSINGEN VOOR DE GROOTSTE GEZONDHEIDSUITDAGINGEN.

Blijf de baas over uw stofwisseling. GC Control is een heerlijk, uniek voedingssupplement met weinig suiker en met chroom dat bijdraagt aan het behoud van normale bloedsuikerniveaus en een normale macronutriënt- stofwisseling.

Ondersteuning voor gewichtsbeheersing. NutraTherm, Access, Attain, Sustain Sport , en ProFlex20 werken samen met GC Control om u te helpen uw activiteitsniveau te verbeteren, met betere prestaties, betere resultaten en ondersteuning bij het beheersen van uw gewicht.

Wie wil er nu niet langer en vitaler leven? Uw welzijn is de basis voor alles wat u doet - elke dag opnieuw. Hierdoor kunt u de kost verdienen, uw passies nastreven en er zijn voor de mensen die u het meest nodig hebben. Al meer dan 30 jaar is Melaleuca op een missie om onze klanten te helpen de controle over hun welzijn in handen te nemen met innovatieve, unieke oplossingen voor onze grootste zorgen en problemen. • Uw lichaam cruciale voeding geven. Melaleuca helpt uw lichaam de vereiste voeding te geven, net zoals de natuur. • Helpt uw ideale gewicht te bereiken. Van het stimuleren van beweging tot en met het maken van slimmere eetkeuzes; Melaleuca heeft eenvoudige stappen om u te helpen uw doelen te bereiken. • Bijdragen aan de normale werking van het hart. 1 Melaleuca richt zich op alle aspecten van de gezondheid van uw hart met beproefde natuurlijke oplossingen.

De gezondheid van het hart – het grootste gezondheidsprobleem in Europa. 3 Peak Performance Hartondersteuning (met K2-D3 en Phytomega ) en FiberWise vormen samen een van 's werelds beste natuurlijke hartgezondheidssystemen.

Miljoenen mensen hebben te maken met gewrichtsproblemen. Peak Performance Ondersteuning voor botten en gewrichten (met Replenex, K2-D3, en Calcium Complete ) is een van de geavanceerde natuurlijke supplementen voor gewrichtsondersteuning op de markt.

Peak Performance Pack. Als er één Melaleuca product is dat opvalt door zijn vermogen om levens te verbeteren, dan is het wel het Peak Performance Pack Het biedt doelgerichte, op onderzoek gebaseerde voeding die een optimaal welzijn ondersteunt, zodat u elke dag alles uit uw inspanningen haalt. Zorg voor extra leven en levenskwaliteit!

ZET DE NATUUR VOOR U AAN HET WERK. Bij Melaleuca vindt u natuurlijke formules die beter werken dan de producten die in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Hier zijn een paar voorbeelden:

Sol-U-Guard Botanical reiniger.

Reinigt uw huis met behulp van tijmolie en citroenzuur in plaats van agressieve chemicaliën zoals chloorbleek en ammoniak. Verwijder vuil dat u normaal niet kunt zien.

Oligo-technologie. Wetenschappelijk bewezen systeem dat mineralen aan uw lichaam levert in dezelfde vorm zoals ze in planten voorkomen, voor een superieure opname van de mineralen en maximale bescherming tegen vrije radicalen.

ProvexCV. Met druivenpit- en -velextracten voor een normale functie van het hart. 4

1  Een gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

Renew Intensive Skin Therapy Lotion. De wetenschappelijk bewezen Renew Lotion helpt droge huid te herstellen – zelfs zeer droge, gebarsten huid. 2 2  Onderzoek Hill Top Research, 2006, Winnipeg, Canada

Whitening tandpasta. Formules op natuurlijke basis die worden versterkt door de reinigende en verfrissende eigenschappen van Melaleuca Olie, papaïne, mirre en xylitol. 4  Een gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

3  Bron: www.derstandard.de, 16 juli 2019

6 WELKOM BIJ MELALEUCA

VOORDELEN VOOR VOORKEURSKLANTEN 7

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online