AEG ERT Inbouwapparatuur Nederland 2020-2021

30 - AEG - VAATWASSERS

VAATWASSERS

Bij de keuze van een inbouwvaatwasser dien je te letten op nismaten en het type deur.

Installatie vaatwasser

N I S M AT E N Dit zijn de hoogte, breedte en diepte van de uitsparing in het keukenmeubel waarin de vaatwasser wordt geïnstalleerd. Inbouwvaatwassers worden in de meeste gevallen geplaatst onder een doorlopend werkblad tussen twee kasten. P E R F E C T F I T S C H U I F S C H A R N I E R Onze modellen passen dankzij de slimme schuifscharniertechniek in alle nissen. Dankzij deze techniek glijdt het meubelpaneel langs de deur van het apparaat, waardoor onze vaatwassers bij uitstek geschikt zijn om op hoogte in te bouwen. Q U I C K S E L E C T Afwassen op maat met QuickSelect. Kies de cyclustijd via de digitale schuifregelaar en selecteer extra opties. De ECO-meter toont meteen de invloed van de gekozen instelling op het energieverbruik.

T Y P E D E U R Er bestaan drie soorten inbouwvaatwassers die van elkaar verschillen in deurafwerking en bedieningspaneel. • Volledig geïntegreerd. De bediening bevindt zich aan de bovenzijde van de deur en aan de voorzijde wordt een meubelplaat gemonteerd die de gehele voorzijde van de deur bedekt. • Geïntegreerd. De bediening bevindt zich bovenaan de voorzijde van de deur en hieronder wordt een meubelplaat gemonteerd. • Onderbouw. De bediening bevindt zich bovenaan de voorzijde van de deur en de deur wordt afgewerkt met een decorplaat.

Inverter motor met 10 jaar garantie De inverter motor heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en levert betere resultaten. Bovendien geeft AEG 10 jaar garantie op deze motor.

Het gemak van QuickSelect

Made with FlippingBook - Online catalogs