Egynyáriak - Anuale - Enoletnice | 2022 - 2024

A szabályozott tápanyag-leadású műtrágyák bizonyítottan fokoz- zák a Calliope ® muskátlik kiülte- tési teljesítményét A Calliope fajtákkal a végfelhasználó akkor jut maximális élményhez, ha szabályozott tápanyag-leadású műtrágyával már a ter- mesztés során ellátjuk a növényeket. Ez a módszer bizonyítottan biztosítja, hogy a Calliope a legjobb formáját hozza a kiül- tetésben is, az egész szezonban. Az alábbi képen az 1 literes cserépbe ültetett Calliope ® M Dark Red fajta hetenkénti fejlődését követhetjük. **A cserepezőföldbe javasolt műtrágya: Osmocote ® Exact Protect 8 – 9 M (2-3 kg/ m3)

Îngrășământul cu eliberare con- trolată este dovedit de a fi soluția pentru amplificarea performanței în grădină a Calliopei ® Pentru a exploata întregul potențial a geneticii Calliope la consumatorul final, recomandăm cu tărie utilizarea îngrășământului cu eliberare controlată deja în timpul cultivării. Îngrășământul cu eliberare controlată este dovedit de a fi soluția pentru amplificarea performanței în grădină a Calliopei. Mai jos se vede dezvoltarea săptămânală plantei Calliope ® M Dark Red în ghivece de 1 litru.

Počasi topna gojiva so dokazano dobra izbira za zdrave in bujno cvetoče Calliope ®

Z uporabo počasi topnih gnojil v fazi rasti boste najbolje izkoristili potencial Calliop ® . Poglejte si spodnji razvoj Calliop ® po posameznem tednu. Zgoraj z uporabo počasi topnih gnojil (npr. Osmocote), spodaj brez uporabe počasi topnih gnojil.

**Priporočamo uporabo Osmocote Exact Protect 8-9M

**Recomandăm Osmocote ® Exact Protect 8–9 luni (2–3kg/m3 turbă)

Nézze meg, milyen kiválóan teljesít kiültetésben a Calliope ® a versenytársakhoz képest. Szkennelje be a QR-kódot! Verificați performanța de grădină a soiului Calliope ® în comparație cu competitori! Scanați codul QR!

Check out the outstanding garden performance of Calliope ® versus competitors, scan the QR code!

25

Made with FlippingBook Learn more on our blog