Egynyáriak - Anuale - Enoletnice | 2022 - 2024

Export Sales Manager Frank van Antwerpen

SL

We have the right Annuals for you Dobrodošli v našem najnovejšem katalogu enoletnic. V njem si lahko ogledate našo najnovejšo ponudbo potaknjencev in semen enoletnic. Letos imamo tudi kar nekaj novincev. Čudovit dodatek je na primer Bionic, to seme Begonia x hybrida ima odlično zgradbo rastline, je enostavna za gojenje in dobro razvejana. Poleg tega ima odlične vrtne lastnosti in čudovite velike cvetove. Bionic se dobro obnese na polnem soncu in v suhih razmerah.

Na strani 15 si lahko preberete o zbirki Heat Lover; zbirki serij in sort, ki se dobro obnesejo na neposrednem soncu in v suši. Potre- bujejo manj zalivanja in si hitro opomorejo po venenju. Prepoznate jih po ikoni Heat Lover. Predstavljamo vam tudi zvezde Syngenta Flowers Stars! Gre za omejen izbor serij in sort, za katere upamo, da bodo zagotovo prepričale vas in vaše stranke. Ta zbirka vrhunskih sort je opremlj- ena z edinstvenim, prepoznavnim slogom POS, ki bo povečal vašo prodajo. Več o tem si preberite na strani 12.

Druga serija, ki jo želimo izpostaviti, je FotoFinish v našem asorti- manu semensko vzgojenih petundij. Je hitra, izredno enakomerna in razraščena z velikimi cvetovi. Ima popolnoma usklajen habitus rastline in čas cvetenja, kar je idealno za gosto gojenje. Petunia FotoFinish je tudi osrednji del naše nove ponudbe MultiColours.

S spoštovanjem, Frank van Antwerpen

Preverite razpoložljivost naših izdelkov na: fiora.syngentaflowers.com

4

Made with FlippingBook Learn more on our blog