Het Compensatieplan van Melaleuca - Nederlands

Het leven van mensen verrijken door hen te helpen hun doelen te verwezenlijken.

ONZE MISSIE

Belangrijke bedrijfsprincipes… Het opbouwen van een Melaleuca business is gebaseerd op dezelfde bedrijfsprincipes als bij de meeste bedrijven: een manager kan slechts aan een beperkt aantal directe ondergeschikten goed leidinggeven. Daarom is een onafhankelijke Melaleuca business aanvankelijk beperkt tot vijf posities van de eerste generatie. Dit organisatieontwerp is ideaal voor wat betreft persoonlijk leiderschap en klantenservice. Als Melaleuca Marketing Executive mag u een Marketing Organisation opbouwen die bestaat uit zeven generaties van management en klanten. U begint met vijf directe posities bij uw eerste business. Deze posities hebben elk weer vijf posities van de eerste generatie enzovoort. Bij het ontwikkelen van andere leiders binnen uw organisatie kunt u in aanmerking komen voor aanvullende posities van de eerste generatie.

FINANCIËLE BRONNEN In de huidige maatschappij besteden de meeste mensen een groot deel van hun leven aan het zorgen voor hun gezin en het ontwikkelen van de nodige middelen om een goed leven te leiden. Voor de meeste mensen is het een echte uitdaging om financieel vooruit te komen. De cijfers laten zien dat mensen die de meeste financiële progressie maken vaak ondernemers zijn die hun eigen bedrijf starten. Maar voor het starten van een bedrijf is meestal een investering van honderden of duizenden, en soms miljoenen euro's vereist. En zelfs dan zijn er allerlei potentiële obstakels en grote financiële risico's aan verbonden. Melaleuca biedt al dertig jaar gewone mensen een financiële kans om vrijwel zonder risico's en met onbeperkt potentieel een bedrijf te starten. We beschouwen onszelf als de voorvechter van de "kleine man". We vinden dat mensen die niet in een rijke familie zijn geboren of carrière in het bedrijfsleven hebben gemaakt, toch de kans moeten hebben om verder te komen in het leven. We kennen het oude gezegde wel dat er geld nodig is om geld te verdienen, maar Melaleuca heeft een beproefd systeem ontwikkeld waarbij mensen vrijwel zonder financiële investering hun financiële situatie substantieel kunnen verbeteren door simpelweg klanten naar Melaleuca te verwijzen. Dit systeem is zeer succesvol gebleken.

DE WELLNESSINDUSTRIE Onze industrie is de wellnessindustrie waarin 620 miljard Amerikaanse dollar omgaat. Het fundament van de historische groei en het baanbrekende financiële beloningsprogramma van Melaleuca wordt gevormd door de geweldige lijn superieure wellnessproducten van Melaleuca. We zijn succesvol omdat onze wellnessproducten de absoluut beste producten op de markt zijn. EEN PASSIEF INKOMEN VOOR UW GEZIN CREËREN Alle compensatie is gebaseerd op de verkoop van producten aan eindgebruikers. U hoeft echter nooit een product aan iemand te "verkopen", omdat alle producten direct door Melaleuca aan uw klanten worden verkocht. Uw rol is het verwijzen van klanten om bij Melaleuca te winkelen. U ontvangt commissies wanneer deze klanten producten aanschaffen. Het draait allemaal over enthousiaste klanten die, vanwege hun persoonlijke ervaring met een hoger energieniveau en een gezondere levensstijl, elke maand Melaleuca producten blijven kopen. Enthousiaste klanten creëren een enorme vraag naar Melaleuca producten. Aangezien de meeste van Melaleuca’s klanten voorkeursklanten zijn die elke maand inkopen, kan dit tot een substantieel maandelijks inkomen voor u voor de rest van uw leven leiden! Uw inkomen is afhankelijk van het aantal loyale klanten dat u hebt en hoeveel ze elke maand kopen. Zoals bij elke bedrijf zijn voor uw succes hard werken, toewijding, doorzettingsvermogen en leidinggevende kwaliteiten vereist. Dit is een nieuwe dag! Welkom bij Melaleuca!

Het aanvullen van uw gewone inkomen met de winsten van uw Melaleuca business kan de financiële situatie en de financiële vooruitzichten van uw gezin sterk veranderen. Melaleuca raadt u met klem aan uw huidige baan niet op te zeggen om een Melaleuca business op te bouwen. Doe uw uiterste best bij uw huidige werkgever, maar gebruik uw vrije tijd om een levendige Marketing Organisation op te bouwen. Denk pas na over het opzeggen van uw huidige baan wanneer uw Melaleuca business minimaal drie keer het huidige inkomen van uw fulltimebaan genereert. Onthoud dat bij Melaleuca iedereen zonder geld te investeren succesvol kan zijn. U hoeft niet te betalen voor reclame, marketing of vergaderruimtes. U hoeft alleen uw tijd te investeren en hard te werken. En met dat harde werken kunt u een significant passief inkomen voor de rest van uw leven verdienen.

Melaleuca heeft al meer dan € 4,8 miljard uitgekeerd aan huishoudens die voorheen de eindjes net aan elkaar konden knopen met hun 9-tot-5 banen.

2

3

EEN MARKETING-REVOLUTIE! Het Melaleuca Compensatieplan

Zorg voor de financiële bronnen om een buitengewoon leven te leiden!

Made with FlippingBook - Online Brochure Maker