Het Compensatieplan van Melaleuca - Nederlands

Commissies

Commissies: U verdient commissies van klanten die 1) u hebt ingeschreven en 2) door anderen zijn ingeschreven . U krijgt commissies betaald wanneer klanten in uw Marketing Organisation producten bij Melaleuca kopen. De commissies worden berekend op basis van het aantal productpunten dat elke klant in een gegeven maand koopt. Klanten ingeschreven door u :

Klanten ingeschreven door anderen : Organisatiecommissie: Nadat u uw eerste klant hebt ingeschreven, ontvangt u een commissie van 7% op de productpunten die maandelijks gekocht worden door klanten die door anderen zijn ingeschreven in uw organisatie. Het aantal generaties waarover uw commissies worden betaald, is afhankelijk van uw "Commissieniveau" (Commission Rate). •  Marketing Executives worden betaald voor 2 generaties . •  Marketing Executives 2 worden betaald voor 3 generaties . •  Marketing Executives 3 worden betaald voor 4 generaties . •  Directors en hoger worden betaald voor 7 generaties .

Productintroductie-commissie: Wanneer u een klant inschrijft, ontvangt u 50% van de productpunten voor aankopen in de eerste maand van inschrijving van de klant. Persoonlijke klantencommissie (Personal Customer Commission): Vanaf de tweede maand van een klant ontvangt u een commissie op aankopen van alle klanten die u persoonlijk hebt ingeschreven. De maandelijkse commissie die u ontvangt, is afhankelijk van hoeveel Actieve Persoonlijk Ingeschreven Klanten u gedurende die maand hebt.

Raadpleeg de definities van "Marketing Executive" en "Kwalificaties voor commissie" in het gedeelte Definities van deze brochure.

Actieve door u ingeschreven klanten

Percentage dat u ontvangt

1-7

7%

8-19

14%

20+

20%

Leiderschapspunten Leiderschapspunten zijn meeteenheden voor de bijdrage van een leider bij het anderen helpen hun doelen te verwezenlijken. Door Leiderschapspunten komt u in aanmerking voor bepaalde statussen en bonussen en kunt u commissies verdienen voor klanten die door anderen in uw Marketing Organisation zijn ingeschreven.

Leiderschapspunten verdienen • Bij inschrijving van een nieuwe Voorkeursklant worden er 5 Leiderschapspunten gegeven – 3 punt voor degene die de klant inschrijft en 2 punten voor de persoon die de presentatie heeft gegeven. De presentator krijgt een extra punt als de nieuwe klant een Value Pack aanschaft. • Telkens wanneer een Marketing Executive doorstroomt naar Director of hoger, ontvangt de degene die de klant inschrijft die maand 10 Leiderschapspunten.

FINANCIËLE BELONINGEN Commissies en bonussen

4

5

EEN MARKETING-REVOLUTIE! Het Melaleuca Compensatieplan

Zorg voor de financiële bronnen om een buitengewoon leven te leiden!

Made with FlippingBook - Online Brochure Maker